Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Tavaszi mártózás: ilyenkor igazán különleges a fürdőzés

2022. 05. 02. 08:15
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A tavasz a testi-lelki megújulásról szól, éppen ezért talán az egyik legideálisabb időszak ahhoz, hogy szánjunk egy kis időt egészségünkre és elmenjünk egy fürdőbe vagy egy wellness hétvégére.
Összeszedtünk azonban még néhány érvet, ami miatt érdemes felkerekedni és elmerülni a termálvíz és a szauna adta örömökben.
1. Nyugalom: mivel már lecsengett a húsvéti időszak és a tavaszi szünetnek is vége, a nyári szezon pedig még messze van, ilyenkor nem botlunk tömegbe a fürdőkben és a wellness hotelekben; garantált a nyugalom.
2. Virágba borul a természet: már nemcsak ébredezik, de szinte teljes pompájában tárul elénk a természet.
3. Kirándulni most a legjobb: végre süt a nap, azonban még nincs 30 fok, szerencsére az eső is csak ritkán esik. Nehéz ilyenkor jobb programot elképzelni egy kis túrázásnál vagy biciklizésnél.
4. A város is csábít: a kellemes idő nemcsak természetjárásra, városnézésre is alkalmas. Ráadásul tavasszal a városi nevezetességeknél sem kell sorban állásra számítani.
5. A fürdőzés ilyenkor különösen élvezetes: különleges élmény tavasszal a termálvízben mártózni, már nincs igazán hideg, a medencét nem borítja párafelhő, mint télen, de még a strandhangulat sem uralkodott el. Ennek ellenére a nap sugarai már kellemesen melengetik testünket és lelkünket egyaránt.
Termálfürdő.hu

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Csobbanj a nyárba Zalakaroson!

Ehhez az AquaTherm Hotel most 10% ELŐFOGLALÁSI kedvezményt ad!Megnézem