Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Termálfürdőben igazi a kikapcsolódás- mutatjuk, miért!

2021. 06. 25. 11:39
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés

A nyári forróság nem váratott sokáig magára, és már a júniusi hetekben megtapasztalhatjuk, milyen az igazi rekkenő hőség. Ilyenkor egyedül vízparton elviselhető a meleg. Bár sokan nem tehetik meg, hogy azonnal otthagyják mindennapi feladataikat, de ha csak mód van rá, akkor érdemes néhány órás csobbanást beiktatni. A termálfürdők kitűnő választásnak bizonyulnak akár az esti órákban, akár egész napos kikapcsolódáshoz.

Élmény és egészség

Magyarország a termálvizek hazája, ahol szinte minden idegenforgalmi régióban számos fürdőhely megtalálható. Az elmúlt évtized fejlesztéseinek köszönhetően igényesen kialakított, wellness szolgáltatásokat és vendéglátást is nyújtó helyszínek kerültek kialakításra. Az egészségügyi panaszokkal küzdők éppen úgy megtalálják számításukat, mint azok, akik mindössze felfrissülésre, élménymedencékre vagy egy jó úszásra vágynak.

Átjárhatóság az alzsebek között

S hogy mennyi az annyi? Az elmúlt hónapokban gyakran lehetett hallani arról, hogy a belépők és a vendéglátóhelyek ajánlatai is drágulni fognak. A pandémia nem kívánatos utóhatásai ezek, mellyel kénytelenek vagyunk együtt élni. Ugyanakkor a Szép kártya remek választásnak bizonyul akkor, ha mégsem a bankkártyánkon levő összeget csapolnánk meg a hétvégi pihenéshez. A penzkalauz.hu információi szerint az egyes alzsebek közötti átjárhatóság megengedett, így az étteremben nyugodtan fizethetsz a szállás alszámláról, de ha a régóta halasztott utazásra költenél inkább, akkor a vendéglátás vagy a szabadidő alzsebben levő összeget is fordíthatod erre a célra.

Fedett medencék, ha menekülnél a nap elől

A termálfürdők rendszerint nem csak kültéri medencékkel várják vendégeiket. A fedett medencék előnyeit a téli hónapokon kívül a tikkasztó forróságban is kihasználhatjuk. A délelőtt 10 és délután 15 óra közötti időszakban érdemes árnyékba vonulni. Ha azonban ekkor sem mondanál le a víz közelségének élményéről, akkor a fedett medencék remek választásnak bizonyulnak.

Wellness szolgáltatások a szépségért és az egészségért

A termálfürdők olyan wellness és gyógyászati szolgáltatásokat is kínálnak a vendégek számára, amelyek egyszerre szolgálják a szépséget, az egészséget, valamint a pszichés egyensúly megteremtését. A Szép kártya egyenleg erre a célra is felhasználható. Az ízületi fájdalmak, a stressz okozta feszültségek, vagy a különféle bőrproblémák is javuló tendenciát mutathatnak a megfelelő kezelésnek köszönhetően.

Szakadj ki a mindennapokból!

A Szép-kártya egyik nagy előnye jelenleg, hogy bármely alszámlán levő összeget felhasználhatjuk bármilyen, azokon megjelölt célra. A közöttük levő átjárhatóság a szolgáltatói szektort is segíti, ráadásul az elmúlt időszak lezárásai miatt a számlákon levő összegeket így könnyebb elkölteni, és mindenki egyéni igényei szerint teheti azt meg.

Szakadj ki a hétköznapokból, és merülj el a fürdőzés világában! Mindegy, hogy valamelyik alföldi termálfürdőt választod, vagy a főváros méltán ismert és népszerű helyszínei mellett döntenél, az élmény és az új energiákkal való feltöltődés garantált. A termálfürdők ráadásul éjszakai fürdőzéssel is szokták várni vendégeiket. A különleges időpont, a megszokottól eltérő fényviszonyok egyszerre nyújtanak sajátos programot és egyszerre a víz közelségének megtapasztalását is a forró nyári éjszakákon. Fedezz fel új fürdőhelyeket, próbálj ki olyan szolgáltatókat, amelyek mind a hangulatot, mind a fürdő kialakítását és az elérhető szolgáltatásokat illetően megfelel igényeidnek.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Nyári füdőtippek

Tombol a nyár! Élvezze a strandmedencék, csúszdák, a melengető termálvíz, a kényeztető wellness kezelések és a széleskörű gyógyszolgáltatások különleges hatását! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem