Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ilyen az új fedett élményfürdő Bogácson - képek, árak, nyitva tartás

2021. 07. 10. 12:17
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés

Az eddig elsősorban a gyógyvize és strandja miatt népszerű Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő fedett élményfürdővel bővült. Mostantól akár esős időben is élvezhetjük a fürdő szolgáltatásait. Mutatjuk az árakat és a nyitva tartást is.

Az új fedett élményfürdőt 2021. július 10-én vehette birtokba a nagyközönség Bogácson.

 

A bogácsi fürdő új épületében családi medence, gyerekpancsoló, pezsgőfürdő, egy csúszda és szaunavilág kaptak helyet. Utóbbiban finn-, bio- és infraszauna, valamint egy gőzkabin is szolgálja a vendégek felüdülését.

 

Külön belépőjegyet kell váltani

A fedett élményfürdőbe a strandra és a gyógyfürdőbe szóló belépő nem elegendő. Vagy olyan jegyet kell váltani, ami ide is érvényes, vagy ha már megvettük a jegyünket a strandra, akkor kiegészítő jegyet válthatunk a fedett élménybe.

A főszezonban hétvégén 1400 Ft-tal, hétköznap 1300 Ft-tal kell többet fizetni a sima strandbelépőnél, ha az élménymedencéket is használni szeretnénk. Ez az árkülönbség minden minden jegytípus esetében érvényes, azaz nem csak a felnőtt, hanem a nyugdíjas, a diák és a délutáni belépő is ennyivel kerül többe.

Elő és utószezonban 1200, illetve 1300 Ft lesz a különbség. A szezonon kívüli időszakokban hétköznapokon az ünnepnapok kivételével a gyógyfürdőbe szóló jegy érvényes lesz a fedett élményfürdőbe is.

A bogácsi fürdő árai ide kattintva láthatóak.
 

 


 

Egy órával később nyit, mint a strand

A bogácsi fürdőt 9 és 20 óra között használhatják a vendégek a nyári időszakban, azonban a medencéket 19:30-kor el kell hagyni. Arra viszont érdemes figyelni, hogy a fedett élményfürdő részleg 10:00-tól használható. A zárás itt is ugyanakkor van, azaz 19:30-ig használhatjuk a szolgáltatásait.

 

Így néz ki az új bogácsi fedett élményfürdő

 

(A képre kattintva galéria nyílik)

 

A képek a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő, illetve Péter Zoltán, bogácsi lokálpatrióta Facebook oldaláról származnak. Az utóbbi helyen további képek láthatóak a megnyitóról 

 

 

Közel van több népszerű nyaralóhelyhez is

 

Bogács Egerből nagyjából 20 perc alatt, Mezőkövesdről, a Zsóry Fürdőből 15 perc alatt érhető el autóval. Azoknak, kik a két népszerű fürdőhely valamelyikében pihennek, most még érdemesebb lesz ide is ellátogatni.

A Tisza-tó sincs messze, hűvösebb, esős napokon kifejezetten érdemes lesz ezentúl az ott nyaralóknak Bogácsra látogatni.
A Tisza-tó közelében található fürdőkről itt írtunk.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...