Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Gyulai Pálinkafesztivál 2023

Gyula
Hely5700 Gyula


Gyulai Pálinkafesztivál
2021. szeptemberében Gyula ismét a pálinka fővárosává válik: a legfinomabb pálinkák mellett minőségi és különleges termékek, színes programok és híres előadók várják a látogatókat.

A Gyulai Pálinkfeszttivál a hazai gasztronómia egyik legnagyobb rendezvénye. A népszerű történelmi fürdővárosban minden évben megrendezésre kerülő fesztiválon természetesen a magyarok számára oly fontos nemzeti ital, a pálinka áll a középpontban. A szervezők minden évben gazdag kiegészítő programokkal, koncertekkel, gasztronómiai bemutatókkal készülnek.

 

Egy rövid ízelítő a feszivál hangulatából...

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. szeptember 14. - 2023. szeptember 16.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Gyula
Látnivalók