Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Gyulai Pálinkafesztivál

Gyula
Hely5700 Gyula


Gyulai Pálinkafesztivál
Gyula minden évben a pálinka fővárosává válik: a legfinomabb pálinkák mellett minőségi és különleges termékek, színes programok és híres előadók várják a látogatókat.

A Gyulai Pálinkfeszttivál a hazai gasztronómia egyik legnagyobb rendezvénye. A népszerű történelmi fürdővárosban minden évben megrendezésre kerülő fesztiválon természetesen a magyarok számára oly fontos nemzeti ital, a pálinka áll a középpontban. A szervezők minden évben gazdag kiegészítő programokkal, koncertekkel, gasztronómiai bemutatókkal készülnek.

 

Egy rövid ízelítő a feszivál hangulatából...

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Gyulai Pálinkafesztivál: május 16.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Gyula
Látnivalók