Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A karácsony színei 2023-ban

2023. 04. 24. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Az évente megrendezendő, nagy népszerűségnek örvendő karácsonyi kiállítás Frankfurtban, Németországban idén sem okozott csalódást, és felülmúlta várakozásainkat. Nemcsak a legújabb trendeket mutatták be, hanem a 2023-as év trendi színeit is.

Karácsonyi dekorációk a legújabb trendek szerint

A karácsonyi dekorációk, akárcsak más dizájn elemek évről-évre a változó divatirányzatoknak vannak kitéve. Látogatásunk célja többek között az volt, hogy megtudjuk, milyen szín fogja uralni a következő szezont.

Eláruljuk, hogy a 2023-as év színe a Vivamagenta, ez az energiával teli szín. Ismerősen cseng? A magenta a rózsaszín, a lila és a piros árnyalatainak játéka. Bár nagyon intenzív szín, mégis elegáns és csillogást visz az otthonába. Egyértelműen megragadta a szívünket. Mi a helyzet Önnel, Ön is azok közé tartozik, akik az időtálló klasszikusokat részesíti előnyben? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fél az élénk színektől, szeret kísérletezni és mindig lépést tart a divatirányzatokkal?

A karácsony színei 2023-ban

 

Egyedi műkarácsonyfák és modern karácsonyi dekorációk

A karácsony szimbólumához kétségtelenül hozzátartozik a feldíszített műfenyő. A kiállításon bemutatott legújabb trendek az eredeti műkarácsonyfák, amelyek valósághű megjelenésükkel bármilyen stílushoz illeszkednek, és harmonikus egységet alkotnak a modern karácsonyi dekorációkkal. Kevésbé hagyományos, különleges darabokat, például különböző színű karácsonyfákat is bemutattak a kiállításon, amelyek között természetesen a merész rózsaszín és a klasszikus fehér műfenyő sem hiányozhatott.

A karácsony színei 2023-ban

 

Az elegáns és modern fehér karácsonyfa

A fa szemet gyönyörködtető volt a magenta színű díszekkel, amelyek lenyűgözően illeszkedtek a fehér, arany és krémszínű kombinációhoz. Kihagyhatatlanok voltak a csillogó flitterekkel, apró, élénk színű gömbökkel vagy arany applikációkkal díszített mélyrózsaszín karácsonyi gömbök. A dekorációkat eredeti karácsonyi díszek egészítettek ki malac, egyszarvú vagy autó alakban.

A karácsony színei 2023-ban

 

Rózsaszínbe csomagolt karácsonyfa

A rózsaszín-cukorka díszítés egyértelműen kivételes és ötletes volt. Igazán hatásosan nézett ki a menta kombinációjával. Szó szerint ennivalóak voltak a díszek, amelyek muffin, nyalóka, festett fánk és természetesen mézeskalács formájúak. Kiemelkedtek az igazán fantáziadús rózsaszín díszek, amelyeket egy üveg Rosé alakjában jelentek meg. A Roséveryday feliratú palack díszítése minket is magával ragadott. És Önnek hogy tetszett? Megmarad a hagyományos színeknél, vagy átadja magát a csillogásnak és a fantáziadús újdonságoknak?

A karácsony színei 2023-ban

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...