Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Aquaticum Strand bérletet lehet nyerni egy régi fényképpel

2020. 05. 22. 17:03
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
Régi fotókat és videókat vár Debrecen városa, amelyek a régi legendás Nagyerdei Strandon készültek. A beküldők között 3 db 10 alkalmas bérletet sorsolnak a régi strand helyén júniusban nyíló, vadonatúj, Aquaticum Strandra.
Átadjuk a szót a szervezőknek:
"Szeretnénk archiválni ezeket a pillanatokat, hogy az új Aquaticum Debrecen Strandon egy különleges retró kiállítással emlékezzünk vissza az elmúlt évek hangulatára. Ha te is bírod a retrót és szívesen megmutatnád a kicsiknek, hogy milyen vagány volt régen a hullámverés és milyen nagy szám volt, ha a haverodnak sikerült belesnie a női napozóba, vagy hogy mennyire imádtátok a lángost sörrel a forró betonon, akkor küldd el nekünk egy ilyen emléked."
A képeket, videókat legkésőbb június 1., hétfő éjfélig lehet elküldeni a [email protected] címre.
Ezek június 5-én megjelennek Debrecen város Facebook oldalán egy külön fotóalbumban, ahol mindenki megnézheti majd az összes beküldött régi emléket.
A nyerteseket legkésőbb június 14-ig értesítik azon az e-mail címen, amelyről a képeket küldték, a nyereményt pedig a strand hivatalos megnyitóján ünnepélyes keretek között lehet majd átvenni.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...