Aktuális akciók
Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek

Egy alkalmazás, amin keresztül megtalálja a kézművesek és ideiglenes munkavállalók összes szolgáltatását

2021. 07. 01. 00:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Ismeri a Wilio innovatív alkalmazását? És tudja, hogy miben rejlik a haladó szellemisége? Ha még nem használta, egy biztos: itt az ideje! A rendszer használatával lehetőséget teremt arra, hogy képzett szakemberbrigádot találjon a saját régiójában az önt éppen érintő projektek professzionális lebonyolításához. Legyen szó akár komplett lakásfelújításról, vízvezeték-szerelésről, takarításról vagy kertrendezésről, a preferenciái megjelölésével leadja a megbízást, és már érkeznek is a könnyen összehasonlítható ajánlatok. Ön választ, és indulhat is várva várt meló. Az alkalmazásban akár egy kattintással élvezheti a kézműves ellátók privilégiumait, illetve az ideiglenes munkavállalókkal nem kell a munkaerőhiánytól sem tartania!

Az elmúlt néhány évben erősödött a határ menti országokból, különösen Románia, Szerbia és Ukrajna területéről munkavállalás céljából engedélyt kérők száma hazánkban. Ennek legfőbb oka egyértelműen a Magyarországot sújtó munkaerőhiány, amely különösen az építőipart és a feldolgozószektor egyes részeit érinti. A legkiemeltebb hiányszakmáknak az alábbiak bizonyultak: építőipari szakmunkás, villanyszerelő, lakatos, asztalos, varrónő, ápoló.

 

Gondolkodik magyarországi munkavállaláson?

https://www.wilio.hu/ portál a segítségére lesz. Regisztráljon díjmentesen, töltse ki profilját a szolgáltatási paletta és a régió részleteivel, illetve egyéb szükséges adatokkal, válaszoljon a megbízásokra, végezzen tökéletes munkát, és meglátja, dőlni fog a lé. A rendszer feliratkozói idáig mintegy 22,7 milliárd forintot kerestek az adatbázis-kezelő alkalmazás segítségével. Nem nagyszerű?
 

Felújítana, de nem talál nemhogy megfelelő, de szimplán szakembert sem?

Ismert tény, hogy idén januártól a családvédelmi akcióterv keretében az állam átvállalja a lakásfelújítási költségek felét, a gyereket nevelő családok esetében maximum 3 millió forintig. Az otthonteremtési projekttel viszont elstartolt egy lakásfelújítási dömping is, amit a magyar piac egyszerűen képtelen lekövetni a munkát ellátó mesteremberekkel. Éppen ezért ajánljuk a figyelmébe a Wilio applikációt, amit androidos és iOS-rendszerekre egyaránt letölthet, hiszen az ideiglenes munkavállalóként regisztrált külföldiek által jobb esélyekkel indulhat. Ha szakemberre van szüksége, a megoldás egyszerű: iratkozzon fel megbízóként, válassza ki az önt érdeklő szolgáltatást, töltse fel megbízását ingyen, és várja, hogy elárasszák a jobbnál jobb ajánlatok.
 

Egy szakember legfőbb védjegye mindig megbízója minősítése

A Wilio lehetőséget biztosít a szakemberek kiértékelésére, így amennyiben specialistát keres, alkalma nyílik kifejezetten olyat találni, akit korábban mások a saját személyes tapasztalataik alapján megbízható és korrekt szolgáltatónak minősítettek. Ha pedig a szakemberek táborát erősíti, az értékelő funkcióval növelheti a saját bizalmi megítélését, amivel jelentősen gyarapíthatja a befutó megrendelései számát.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Ajándékozzon fürdőbelépőt karácsonyra!

Nincs ajándékötlete? Adunk pár tippet! Az élmény a legszebb ajándék, kerüljön fürdőbelépő a karácsonyfa alá! Megnézem