Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Egy hely, ahol bárki szívesen töltené idős éveit

2022. 09. 01. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Néhány generációval korábban még természetes volt, hogy az idős családtagjainkkal együtt éljük mindennapjainkat. Unokáik gondozásában ők is részt vettek, ahogyan mi is az ő ápolásukban, amikor már szükségük volt rá. Az évek múlásával, a szokások, a lehetőségek és a társadalmi normák változásával, a felgyorsult mindennapokban erre sajnos már egyre kevesebb lehetőségünk van.
 

Az idősgondozás azonban ma is fontos része az életünknek. Különböző családok különböző megoldásokban gondolkodnak, olyan lehetőségekben melyek megfelelőek minden érintettnek.  A család gondoskodása és segítése mellett sokan fordulnak olyan professzionális szolgáltatókhoz, akik kellő szakértelemmel és odafigyeléssel tudnak segíteni az idősödőknek, és ilyen módon az egész családnak.
 

Igazi gyöngyszem a Dunakanyar kapujában

Az idősgondozás terén is találkozhatunk több szolgáltatóval, akik különböző megoldásokat nyújtanak. A Golden Palace Göd egy olyan prémium nyugdíjas otthon, ahol ragyogó környezetben a természethez közel, egyedülálló panorámával, elegáns lakosztályokat alakítottak ki nyugdíjasok számára. A közel nyolc hektáros parkban található saját tó, homokos parttal és a rengeteg zöldellő fa gondoskodik arról, hogy ezeket a megpihenésre szánható éveket igazi csodaként élhessék meg az ideköltözők.
Az ötcsillagos hotelből átalakított nyugdíjas otthon különálló apartmanokkal rendelkezik és belső wellness részleggel garantálja a nyugodt, relaxáló mindennapokat. Pezsgőfürdő, szauna és beltéri medence kényezteti az ott lakókat nap, mint nap. Szezonálisan pedig a kültéri medence is rendelkezésre áll az úszni, fürdőzni vágyóknak.
Az itt élők valóban minden nap luxusnyaraláson érezhetik magukat.

 

Festői környezet, ahol biztonságban van

Az apartmanok 40-149 m2 között válaszhatók, amik – kérésre - gyönyörűen be vannak rendezve, klimatizáltak. A gondozói szolgálat 0-24 órában elérhető minden itt lakó számára, ezen felül rendszeres vizsgálatok és gyógykezelések, igény szerint pedig gyógytorna és fizikoterápia is igénybe vehető.
„A Golden Palace minden idős lakója számára garantálja a minőségi életvitelt, ezen felül pedig az egyéni igényekre is odafigyelünk.” – mondja Huszár Viktória, a Golden Palace Göd ügyvezetője. „Nálunk az autonóm életmódot teljes mértékben mindenki megtarthatja, támogatásunk kifejezetten a lakók megfogalmazott igényeire vonatkoznak.”
Az élethosszig tartó professzionális segítségnyújtás teljeskörű és minőségi módon történik, igényes és hangulatos környezetben. Hazánkban még nem elterjedt életformát kínál, ami a minőségi élet megélésére fekteti a hangsúlyt.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Pihenjen luxus környezetben Tiszaújvárosban!

Exkluzív kialakítású, kényelmes szobák, gyógyvíz, SPA kezelések és kulináris élvezetek várják Tiszaújvárosban, pihenjen a Tisia Hotel & Spa**** superior szállodában. A hotel összeépült a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdővel. Foglaljon közvetlenül a weboldalon és keresse a Tisia Hűségprogram nyújtotta kedvezményeket. Megnézem