Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Egy program az ételkiszállításhoz? Pontosan ez a Deliveo!

2022. 03. 21. 09:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Napjainkban az ételkiszállítás olyan alapvető szolgáltatás, mint a tálalás. Alapesetben mindenki evidenciának tekinti, és legfeljebb akkor figyelnek fel rá, ha mégsem elérhető. Ha ez így van, az bizony óriási hátrány, de úgy is fordíthatjuk, hogy a többi vállalatnak értékes versenyelőny. Ugyanis az utóbbi időben fajsúlyossá váltak a virtuális rendelések. Egyes statisztikák szerint azok a cégek, akik léptek, akár 50 százalékkal is megnövelhették a forgalmukat, és ez a legkevésbé sem a jéghegy csúcsa!

De hol is érdemes kezdeni?

A gondolat tehát nagyszerű. De mi van a kivitelezéssel? A Deliveo ételkiszállítás program megnyugtatóan kézenfekvő és kezes válaszként szolgálhat erre a dilemmára. Első körben akár két héten át tesztelhető az interfész. Ami aztán ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, és miért is ne tenné ezt, akkor jöhet a véglegesítés és a havi megújítás. Ez a fajta minimális elköteleződés is jelentékeny pozitívum, mert nem évekről, hanem egy hónapról beszélünk. Ez különösen napjainkban egy reálisan belátható, tervezhető időtáv, ami a bizonytalansági faktor szempontjából is abszolút kedvező ajánlat. Szóval a felület stimmel. További előny, hogy nincsenek megkötések az ügyfelek, felhasználók, futárok szintjén. Kizárólag a fix havidíj az, ami kiegyenlítésre vár és ennyi.

 

Mennyire bonyolult a használat?

Semennyire sem, hiszen a rendszer pontosan azért jött létre, hogy könnyebbé varázsolja a házhoz rendeléssel és kiszállítással együtt járó adminisztrációkat. A program étel-házhozszállításhoz pofonegyszerű és áttekinthető. Ez a fajta előremutató rendezettség nagymértékben felgyorsíthatja az egyes munkafolyamatokat, fokozva a produktivitást és persze az elégedettséget – minden szinten.

 

Van segítség el- és megakadás esetén?

Természetesen! Főleg eleinte, amíg nem válik evidenciává a program ételkiszállításhoz használata, adódhatnak kérdések. Az ügyfélszolgálat pontosan ezért garantál olyan biztos, elérhető és megbízható hátteret, ami tulajdonképpen védelmi hálóként szolgál. Így megtorpanásnál sincsen ok pánikra!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Csobbanj a nyárba Zalakaroson!

Ehhez az AquaTherm Hotel most 10% ELŐFOGLALÁSI kedvezményt ad!Megnézem