Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Ezért éri meg jobban lakásvásárlás helyett a 4 évszakos mobilház

2024. 05. 02. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Az ingatlanpiacon az árak már több éve egyre csak emelkednek, és egyelőre nem látni a végét. Nehéz helyzetben vannak azok, akik lakásvásárlásban vagy házépítésben gondolkodnak, de nem szeretnének hatalmas összegű hiteleket felvenni. Az utóbbi időben kezdett népszerűvé válni a mobilház, illetve a 4 évszakos mobilház, mely kiváló alternatívája lehet a házvásárlásnak. Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány nyomós érvet, miért lehet jobb választás a 4 évszakos mobilház!

Mire jó a 4 évszakos mobilház?

Gyakorlatilag bármire: a felhasználási lehetőségek szinte korlátlanok. A Mobilainer kínálatában található 4 évszakos mobilház egy tökéletesen szigetelt verzió, amely télen-nyáron (vagyis szó szerint mind a 4 évszakban) kényelmesen használható. A Mobilainer már több éve foglalkozik konténerekkel és mobilházakkal, így maximálisan ismerik a jelenlegi igényeket - és alkalmazkodnak is ezekhez. A 4 évszakos mobilházzal igazi otthont varázsolhatunk magunknak, amely tetszés szerint alakítható, bővíthető.

Miért lehet jobb választás, mint egy panel?

Pénztárcabarát

Jóval kevesebb költségbe kerül egy olyan mobilház megvásárlása, amely utána könnyedén mozgatható, áttelepíthető, így ha esetleg másik településre kell áthelyezni lakhelyünket, nem kell új lakást bérelni, vásárolni és megválni a jól bevált megszokottól. A vásárlás mellett pedig a fenntartási költségeken is spórolhatunk: a mobilházak könnyedén átalakíthatók passzívházzá is akár, amivel a havi rezsiköltségeket a nulláig is redukálhatjuk.

Rugalmas alakíthatóság

Egyszerűbben átalakítható, mint egy épített lakás vagy ház. Bármikor könnyedén variálhatjuk a falak színét, a bútorok elrendezését, és ha esetleg magán a szerkezeten is változtatnánk, azt is megtehetjük. A ház területe bővíthető plusz panelekkel, és ha autónknak garázst szeretnénk, vagy a kávénkat a teraszon meginni, a mobilház esetén erre is van lehetőség.

Környezetbarát

A mobilház jellegéből fakadóan jóval fenntarthatóbb, mint épített társai. Emellett még a szomszédokat sem zavarjuk meg földmunkákkal és építkezési zajokkal, ugyanis a mobilház telepítésekor nincs szükség ásásra, földhordásra, és általában a folyamat kezdetétől számítva körülbelül 1 héten belül elfoglalható az épület. Energiahatékonysága és újrahasznosított alapanyagokból készült szerkezete környezetbaráttá teszi. A telepítés során ráadásul hulladékot sem termel.

Ha te is elvesztél az ingatlanpiacon található családi házak és panelek rengetegében, válaszd a Mobilainert és a 4 évszakos mobilházat! Olcsóbb, fenntarthatóbb és mobilisabb megoldást kínál, és még a bolygónak is jót teszel vele.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...