Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Home office-ban dolgozunk? Akkor miért ne tehetnénk azt egy medence partjáról?

2022. 03. 28. 12:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

A home office még sokaknak újdonság. Sőt egyeseknek még annyira új, hogy igazán nem is tudják, miképp használják ki a home office nyújtotta előnyöket. Főleg annak az előnyét, hogy nem is kötelező otthonról dolgozni. Milyen volna, ha összekötnénk a munkát és a pihenést?

Pihenés és munka egyben? Miért is ne!

Azok a szabadúszó vállalkozók, akiknek jellemezően csupán csak laptop kell a munkához, digitális vándorként olyan helyekről dolgoznak, amiről sok munkába járó csak álmodhat. Nekik maximum csak a szabadság ideje alatt van lehetőség elutazni. Viszont aki otthonról dolgozna egyébként is, annak szintén az egész év lehet nyaralás. Egy szállodából is el tudjuk végezni a munkánkat délutánig, utána pedig nincs más hátra, mint a jól megérdemelt pihenés. Miért kéne hát mindig csak otthon „porosodni”? Ha eddig csak PC-ről dolgoztunk, akkor érdemes emiatt laptopra váltani. Sok márka kínál kifejezetten üzleti gépeket. Például az Asus laptop modelljei között számtalan kifejezetten ilyen célra tökéletes eszközt találhatunk.

 

Pakoljuk fel a családot, és irány egy jó gyógyfürdő!

A hűvösebb időszakokban talán a legjobb úti cél a home office-ozó számára, ha egyszerre gyógyítja az ülőmunkában meggörnyedt testét munka után, mondjuk egy kényeztető wellnessben vagy gyógyfürdőben. Az ilyen szállásokon rengeteg szolgáltatás található arra, hogy maximális feltöltődésben lehessen részünk az év bármely szakában úgy, hogy mellette napközben még pénzt is keresünk. Ezáltal pont olyan, mint ha folyamatosan fizetett szabadságon volnánk, amit pár órára megszakítunk némi munkával. Viszont az garantált, hogy a home office munkák sokkal jobban fognak menni az ilyen helyeken, kipihenten és feltöltődve.

 

Nem kell külön szabadságot kivenni

Aki home office-ban dolgozik, az nyugodtan megteheti, hogy nem veszi ki minden alkalommal szabadnapokat. A bejárós munkahelyen meg kell fontolni, hogy hány nap szabit veszünk ki egyszerre. De egy otthonról dolgozó egyszerűen csak áthelyezi a munkaállomását az otthonából a nyaralás helyszínére. Ezáltal rengeteg szabadságot spórol meg magának ténylegesen olyan alkalmakra, ahol viszont már kifejezetten igényli az egész napos pihenést. Ezért bátran kössük össze a nyaralásokat és pihenéseket a munkánkkal ilyenkor. Ha valóban tudjuk tartani a munkarendet, akkor tényleg bárhonnan, akár még a tengerpartról is dolgozhatunk egy finom koktél kíséretében. Kell ennél jobb iroda?

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Foglalja le MOST NYARALÁSÁT A SALRISBE!

GARANTÁLT LEGJOBB ÁRON! Fürdőzzön minden nap a SÓDOMB lábánál akár 22 ÓRÁIG!!!Megnézem