Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Így is kereshetsz pénzt online: 4 működő módszer

2022. 05. 05. 17:39
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Szeretnéd egy termálfürdőben pihentetni a tested és a lelked, miközben tudod, hogy nincs veszélyben a megélhetésed? Akkor lehet, hogy érdemes belevágnod valamilyen online bizniszbe, amiből aztán valamennyi passzív jövedelmed is származhat.

A következőkben bemutatunk néhány olyan módszert, amelyekkel valóban lehetőséged van pénzt is keresni. Persze ezek nem olyan módok, amelyekkel azonnal gazdag leszel, de jobbak, mint az online kaszinó játékokhoz kapcsolódó sémák, és stabilabbak mint a különböző kereskedési trükkök.

Az a helyzet, hogy van olyan pénzkereseti mód, amelyből tényleg meg lehet élni, igaz, ezek többsége azt is igényli, hogy oda tedd magad. De ha az alábbiakat kombinálod, akkor előbb-utóbb eljuthatsz arra a szintre, hogy egy alkalmazott vagy virtuális asszisztens segítsen, miközben de alkalmanként ránézel a dolgokra.
 

1. Próbáld ki a dropshipping kereskedést

A változatos és izgalmas pénzkereseti lehetőségek egyike a dropshipping. Ez egy olyan módszer amelyhez számos sikertörténet kötődik, és amely a trendek alapján még mindig egyike a legnépszerűbbeknek. Könnyű belekezdeni, viszonylag könnyű fenntartani, és félig-meddig passzív jövedelmet hoz. Persze a nagy sikerek lassan jönnek, de lehet szerencséd is, hiszen ha egy piaci rést találsz, hamar jelentős bevételekre tehetsz szert.

Azoknak, akik nem ismerik a dropshipping fogalmát, gyorsan összefogaljuk: ennek a lényege, hogy te üzemelteted a webshopot, írsz termékismertetőket, és marketingezel, de a termékek tárolását, csomagolását és a kiszállítását is a partnered végzi. A te bevételed a fogyasztói ár és a wholesale (a te általad fizetett ár) közötti különbözet. Ha ügyes marketinget folytatsz, akkor elég jó összegeket tudsz megkeresni a dropshipping módszerrel. A legismertebb ilyen szolgáltatás a Shopify, amellyel kis- és nagyobb vállalkozók is megtalálhatják a számításukat. Ez a szolgáltató nagyon könnyen integrálható, és elég jó funkciókkal rendelkezik. Érdemes ezeket a marketing-csatornákat kihasználni:

  • Facebook ads
  • Influenszerek
  • Email marketing és Google Ads
     

2. Csapj bele a partner (affiliate) marketingbe

Ma már nem nehéz partnerprogramot találni, gyakorlatilag minden valamire való cégnek van hasonló programja. Persze neked nem kell egyesével keresélni, hiszen számos gyűjtőoldal van, mint Clickbank, ahol számos kisebb-nagyon partnert találhatsz. Idehaza is vannak már ilyen programok, de a nemzetközi vizeken azért nagyobb a potenciális célközönség. Ha nem akarsz nagyon bonyolult dolgokat csinálni, akkor az Amazon és a eBay partnerprogramjai elég jó kezdőlépések lehetnek.

Az affiliate marketing lényege, hogy nem a saját terméked népszerűsíted, hanem mások termékeivel, szolgáltatásvail keresel pénzt.

Ha szeretnél parterprogramokkal pénzt keresni, akkor a legbiztosabb a content, azaz a tartalom marketing lehet a legjobb választás. Ez a blogokkal, pár oldalas jól felépített tartalaommal való működést jelenti. Persze ha nem szeretsz sokat gépelni - a fordítógépek még nagyon gyatra fordítást csinálnak - akkor egy szabadúszó szövegírót is érdemes találni.
 

3. Hozz létre egy online tanfolyamot

Az online tanfolyamok az elmúlt években a fénykorukat élték. Ezt elősegítették a könnyen használható videórögzítő és vágó eszközök, és az olyan oldalak, mint az Udemy, ahova feltöltheted az összes anyagodat, és a marketing egy részét elvégzi a platform.

Ez egy kicsit ilyen “setup and forget” típusú platform. Esetleg néhány blogon vagy a közösségi médiában népszerűsítheted a tanfolyamod, ami azért biztosan jót tesz. Ha azonban a tanfolyam a saját weboldaladon van elhelyezve, akkor lehet, hogy hirdetéseket kell futtatnod a tanfolyam népszerűsítésére. Egy e-mail listát is építhetsz, hogy a jövőbeli tanfolyamokat népszerűsítsd anélkül, hogy fizetned kellene a marketingért.
 

4. Blogolj

A blogolás lényegében a klasszikus pénzkereseti módszer. Ha tudsz és szeretsz is írni, akkor ez lehet a legoptimálisabb számodra. Gépelni sokat kell, de például egy egyszerű Wordpress blog létrehozása ma már percek alatt megvan. Először azonban úgy blogolj, hogy a tartalom érdekes legyen, legyenek organikus olvasódi. Ha ez megvan, akkor lépj tovább: kezdj el tartalommarketinghez partnereket keresni, vagy hirdetéseket elhelyezni az oldaladon.

Ma már sok ingyenes blogmotor van - de a Wordpress jelenleg verhetetlen - de ha szeretnél nagyobb elérést, akkor a közösségi médiába is be kell ugranod, hiszen sokaknak Magyarországon az internet egyet jelent a Facebookkal, mást nem is használnak.
 

Összegezzünk!

Ha épp valamelyik kiváló termálfürdőben olvasod ezt a posztot, azt pont jó alkalom arra, hogy egy kicsit el gondolkodj rajta. Tedd le a telefonod, mártózz egyet és elmélkedj azon, hogy mit tudnál tenni azért, hogy egy kicsit javíts a bevételeiden! A Portfólio.hu cikke szerint a pályakezdők bérigénye egyre magasabb, így érdemes lehet neked is belevágni az alábbi üzletekbe, hogy ne máshoz kelljen igazodnod ha bevételekről van szó!

 

Nyitókép forrása: www.freepik.com

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...