Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Jutalmak a Tiplinóval

2022. 03. 16. 09:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Mint mondani szokták, a pénz könnyen jön és könnyen is megy. Ma már az online rendelések világát éljük, ahol figyelembe se vesszük sokszor mennyit költünk el. Mi lenne, ha adnánk egy lehetőséget, ami által pénzt szerezhet vissza a költekezéseiből? A Tiplino.hu cashbackportál kifejezetten erre szakosodott, hiszen benne van a nevében is, hogy cashback, ami szó szerint pénz visszaszerzést jelent. Milyen nagyszerű, nemde?

Tiplino webáruházak

Több, mint 400 webáruház közül válogathatnak, így minden bizonnyal megfogja találni kedvenc üzletét és akár egy újra is rálelhet. Nem csak hazai, de külföldi webáruházak közül is válogathatnak, mint például a Shein webáruház. Nem kell amiatt aggódnia, hogy a ruha, ami nem lett jó, ne tudná visszaküldeni. A Tiplinó webáruház leírásában még erre is talál segítséget. Ha már a ruháknál tartunk, gondolom minden hölgy szívesen vásárol minőségi és elegáns ruhadarabokat a gardróbba, amelyekben aztán tündökölhetnek egy fényűző étteremben és ha ezt még megemelhetik azzal, hogy pénzt szereznek belőle vissza, az már maga a csoda. Az Orsay webáruházban vásárolva elköltött pénzének akár 3%-át is visszaszerezheti. Ne feledjük a webáruházat, ami tudja, Önnek mi a legjobb. A Vivantis webáruházban kedvező árakon vásárolhat minőségi kozmetikumokat, parfümöket, ruházati cikkeket és ékszereket is akár.

 

Cashback, kuponok és még több

A Tiplinó egy nemzetközi cég, amely nem csak Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Romániában tevékenykedik, hanem Magyarországon is. Az első mindig az ügyfél, ezért a Tiplinó mindig felhívja az Ön figyelmét, ha újabb akció van jelen egyes webáruházakban és kedvezményes kuponokat is kínál, hogy még több pénzt spórolhasson. A kedvezményes kuponok mellett még a legfrissebb akciós újságokat is megtalálja, hogy megtervezhesse otthona kényelméből a heti bevásárlást. Nincs más dolga, mint regisztrálni a portálra, kiválasztani az üzletet, ahol vásárolni kíván és felhasználni a kedvező kuponokat és előnyöket, amelyeket a cashbackportál ad Önnek. Válogasson kedvére, spóroljon a Tiplinóval.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Csobbanj a nyárba Zalakaroson!

Ehhez az AquaTherm Hotel most 10% ELŐFOGLALÁSI kedvezményt ad!Megnézem