Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Kaufino.hu - a legfrissebb akciós újságok lelőhelye

2021. 06. 15. 08:15
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Ön is az a típus, aki mindig előre eltervezi a heti vásárlását, és bevásárlólista nélkül ki sem lép a lakásból? Ha eddig ezt nem tette, itt az ideje elkezdeni. Tervezéssel és listaírással ugyanis rengeteget spórolhat - nemcsak időt, hanem pénzt is. Szánjon rá egy fél órát a vásárlás előtt, és írja össze azoknak a termékeknek a listáját, amelyekre a következő héten szüksége lesz a háztartásban. Ehhez nyújtanak segítséget az akciós újságok, amelyeket megtalál a Kaufino.hu portálon.

Segítőtárs a spóroláshoz

Az akciós újságok segítségével könnyedén megtalálja azokat a termékeket, amelyeket kedvezményes áron vásárolhat meg. Ha esetleg nem tudja, melyik üzletben szeretne vásárolni, az akciók ezt is segítenek eldönteni. A Kaufino mindig a legfrissebb akciós újságokat kínálja önnek, hogy biztosan ne maradjon le semmilyen kedvezményes ajánlatról sem. A főoldalon mindig megtalálja a legfrissebb szórólapokat - nincs más dolga, mint átlapozni őket.

A legnagyobb magyar szupermarketek

A Kaufino oldalán a legnagyobb magyar szupermarketek képviseltetik magukat, így nem kell aggódnia, hogy esetleg nem találná meg a kedvencét. A Spar akciós újságban elsősorban élelmiszereket talál, többek között friss pékárut, húst, tejtermékeket, tartós élelmiszert és háztartási kellékeket. Lapozza át a Metro akciós újságot is, amelyben szintén élelmiszereket talál, csupán nagyobb kiszerelésben. A Pepco kínálatában talál ruhákat az egész családnak, emellett lakásdekorációs kiegészítőket, játékokat és írószereket is. Emellett számos más áruház akciós újságait találja a Kaufinón kategóriákba rendszerezve, mint például Elektronika, Otthon és kert, Bútorok és sok más.

Egyszerű és környezetbarát

A Kaufino weboldalán nagyon könnyű tájékozódni, keresgélhet kategóriák szerint vagy még egyszerűbben a kereső segítségével. Csupán írja be a keresett áruház nevét, és a rendszer kiadja önnek az aktuális akciós újságokat. A Kaufino másik előnye, hogy mindenhol elérhető, így akár a mobiltelefonján is böngészheti a legújabb szórólapokat. Végül pedig van egy hatalmas előnye a klasszikus akciós újságokkal szemben, ez pedig az, hogy környezetbarát. Az újságok online elérhetőek, így a nyomtatásukra nem fogyott el egy gramm papír sem. Manapság minden kis lépés számít, amivel védhetjük a bolygónkat. Válassza ön is a környezettudatosságot - válassza a Kaufinót!

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Őszi wellness akciók!

Pihenésre vágyik? Pezsdítse fel őszi napjait, fedezze fel az ezerféle színbe öltözött tájat, és élvezze a wellness szállodák kényeztető szolgáltatásait! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem