Kisorsoltuk a Hotel Wellamarinba szóló utalványt

2020. 07. 08. 11:05
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

A Pécsi Tudományegyetem kérdőívét kitöltők közül valaki Zamárdiban, a Balaton-parton tölthet el egy hétvégét négycsillagos környezetben. Új nyereményjátékunk is indult.

A kérdőív kitöltése mintegy 15 percet vett igénybe, és közel 40 kérdésre kellett válaszolni, ami a hasonló online kérdőívek esetében viszonylag soknak számít.

A kitöltőknek a termalfurdo.hu ajánlott fel egy utalványt, amely a Zamárdiban, közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Wellamarinba szól. A szálloda külső medencéiből kilátás nyílik a Tihanyi Apátságra.

Érdemes akkor is tovább olvasni, ha nem Ön nyert, vagy nem is játszott ebben a játékban, mert új játékunk is elindult.

 

A nyertes

Mivel a kérdőívben anyagi jellegű kérdések is voltak, ezért annak érdekében, hogy a kitöltők meg tudják őrizni az anonimitásukat, nem névvel és e-mail címmel azonosították magukat, hanem egy jeligét és egy jelszót kellett megadniuk. A sorsolás ez alapján történt, a nyertes ezt a jeligét adta meg:

 

Malackák

 

Az anonimitás miatt a nyertesnek nem ismerjük az elérhetőségeit, így mindenképp neki kell jelentkeznie.

 

Mit kell tennie a nyertesnek?

Ha Ön választotta ezt a jeligét, akkor kérjük, hogy írjon e-mailt az [email protected] címre. Az e-mailben mindenekelőtt írja meg a jelszót, amit a kérdőív kitöltése után a fenti jelige mellé választott. A nyereményt abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a jelszó helyes. Az utalványt postán küldjük el így a legcélszerűbb, ha egyúttal a postai címét is megírja az e-mailben.

 

Újabb nyereményjátékunk egri wellness hétvégéért

Újraindult a korábban folyamatosan futó nyereményjátékunk is, amelyben ezúttal a Hotel Eger & Parkba szóló négycsillagos hétvégét nyerhet egy szerencsés.

 

A játék ide kattintva érhető el

 
 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...