Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Kisorsoltuk a nyerteseket a kérdőív kitöltői között

2022. 09. 15. 11:41
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Ezen a nyáron július 1. és szeptember 11. között a termalfurdo.hu látogatóinak lehetőségük volt kitölteni egy kérdőívet. Ebben azt kérdeztük, hogyan fürdőznek, mit szeretnek vagy épp mit nem szeretnek a hazai fürdőkben. A kitöltők között nyereményeket sorsoltunk.

A kérdőívet közel 30 ezren töltötték ki, többek között olyan kérdésekre válaszolva, hogy milyen gyakran, milyen időszakokban járnak fürdőbe, melyik a kedvenc fürdőjük, mely tulajdonságok a legfontosabbak számukra egy fürdővel kapcsolatban. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy az előző évekhez képest többet vagy kevesebbet járnak-e fürdőzni, mi az, ami legjobban zavarja őket a többi vendég viselkedésével kapcsolatban.

 

A kérdőív kiértékelése egy hosszadalmasabb folyamat, azzal kapcsolatban még türelmet kérünk, viszont a kitöltők közül szeptember 14-én már kisorsoltuk a nyerteseket.

 

Az augusztus 15-ig kitöltők között 6 db vízálló telefontokot sorsoltunk ki a vizallotok.hu jóvoltából. A szerencsés nyertesek:

  • Lakatos Éva Debrecenből
  • Zsámbokova Helga Szlovákiából
  • Bognárné Czifra Krisztina Szomódról
  • Rózsa Sándor Győrből
  • Kovács Ágnes Budapestről
  • Molnár Hajnalka Budapestről

Az augusztus 15 utáni kitöltők között egy gyógyvizes, fájdalomcsillapító krémet sorsoltunk a Thermalion felajánlásával. A nyertes Abért Attila Szombathelyről.

 

3 nyertest sorsoltunk, akik egy általuk választott fürdőbe szóló 4-4 db belépőjeggyel lettek gazdagabbak. A szerencsések:

  • Gerstenbrein Mátyás Dunaharasztiból
  • Birkás József Polgárról
  • Frankó János Mihály Békéscsabáról

 

Sorsoltunk továbbá egy 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékkártyát is, amelyet Kiss Jánosná nyert Miskolcról.

 

A Narád & Park Hotelbe szóló 2 éjszakás 2 fős utalványt Szilágyi Tibor nyerte Dávaványáról.

 

Azok, akik a kérdések megválaszolása mellett még néhány adatot megadtak magukkal kapcsolatban (pl. születési év, lakóhely irányítószáma), egy külön sorsoláson vettek részt, amelyben a hévízi Hotel Palace-ba szóló utalvány talált gazdára. A szerencsés ezúttal Mokos Judit volt Pápáról.

 

A nyerteseknek gratulálunk, a kérdőív kiértékelésével hamarosan jelentkezünk.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Foglalja le MOST NYARALÁSÁT A SALRISBE!

GARANTÁLT LEGJOBB ÁRON! Fürdőzzön minden nap a SÓDOMB lábánál akár 22 ÓRÁIG!!!Megnézem