Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kisorsoltunk 3 utalványt - új játék

2024. 06. 20. 19:26
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Március 19-én indult a nyereményjátékunk, amelyben már szokásos módon 3 utalványt sorsoltunk ki. Rendhagyó volt ebben a tekintetben, hogy ezúttal két népszerű fürdővárosi szálloda mellett egy IKEA-ba szóló vásárlási utalvány is gazdára lelt.

A játékosoknak arra a kérdésre kellett válaszolniuk, hogy  melyik városban található Magyarország legnagyobb fürdőkomplexuma.

A helyes megfejtés Hajdúszobszló volt. Aki már járt ott, az tudja, hogy ez a fürdő méreteivel és szolgáltatásai sokszínűségével kiemelkedik a hazai mezőnyből.

 

A szerencsés nyertesek és nyereményeik:

A hévízi Hotel Európa fitbe nyert utalványt Boros Katalin Bázakerettyéről

A hajdúszoboszlói Hotel Barátságba utazhat Hamza Tamásné Budapestről

50.000 Ft értékű IKEA utalványt nyert Palcsóné Zsuzsanna Budapestről

 

A nyereményekhez gratulálunk!

 

Ha most nem sikertült nyerni, akkor egy újabb lehetőség: 

Töltse ki kérdőívünket, amelyben a magyarok fürdőzési szokásait kutatjuk.

 

Hogyan fürdőzik a magyar?

A néhány perces kérdőív kitöltői között Decathlon és MediaMarkt utalványokat, wellness hétvégét és fürdőjegyeket sorsolunk. A több kérdésre válaszolók további utalványokat is nyerhetnek. Minden kitöltő ajándék kedvezménykupont kap.

 

A kérdések ide kattintva láthatóak >>

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Nem bírod már a kánikulát? Szakadj ki a hétköznapokból és tölts egy éjszakát a Kis-Duna partján különleges ajánlatunkkal!

A ráckevei felnőttbarát Duna Relax Hotel**** ideális választás ebben a forróságban. Wellness-sziget, kültéri medencék, szabadtéri Relax Beach Bár és a Duna-part… kell ennél több?Megnézem