Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Kisorsoltunk 4 wellnesshétvégét

2021. 12. 03. 09:45
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Szeptember 22-től december 1-ig tartó játékunkban 4 db utalványt sorsoltunk ki. Kettőt Hévízre, egyet Gyulára, egyet pedig Zamárdiba.

A játék résztvevőinek egy kérdést kellett megválaszolniuk Hévízzel kapcsolatban. Egészen pontosan az alábbi állítások közül kellett kiválasztani a helyeset.

  • Itt található a világ legnagyobb biológiailag is aktív termáltava
  • Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjével büszkélkedhet
  • Neobarokk stílusú műemlékfürdője miatt világhírű

A válaszadók 96%-a helyesen döntött, amikor az első válaszlehetőséget jelölte meg. Nekik mindannyiuknak gratulálunk.

 

Ugyanakkor ez a játék nem csak tudáspróba volt, mivel a válaszadók között kisorsoltunk 4 db szállodai utalványt Hévízre  - két különböző szállodába - Gyulára és a Balaton-parti Zamárdiba. A szerencsés nyertesek:

 

A nyerteseket már értesítettük e-mailben. Ha Ön látja a nevét a nyertesek között, kérjük, hogy nézze meg az e-mailjeit, azon belül a promóciók, illetve a spam mappákat is. A viszonylag gyakori nevekre való tekintettel jelenítettük meg a nyertesek e-mail címének egy részletét is. (Ha nem kapott e-mailt a termalfurdo.hu munkatársától december 1-én, akkor egy névrokonát sorsoltuk ki.)

 

Azoknak, akik most nem nyertek, nem kell csüggedniük, mert hamarosan jelentkezünk az új nyereményjátékunkkal.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...