Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Megtartotta 5 csillagos minősítését az Aquaticum SPA

2023. 09. 13. 13:24
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

A Magyar Fürdőszövetség által korábban megítélt Nemzeti Tanúsító Védjegy legmagasabb, ötcsillagos minősítését újabb öt évre elnyerte az Aquaticum SPA a gyógyfürdő, élményfürdő, strandfürdő és medical wellness kategóriákban egyaránt.

Az idei évben, szeptember elején elérkezett az ötcsillagos minősítés megőrzéséhez szükséges első ellenőrzés ideje, melynek keretében a Magyar Fürdőszövetség Minősítő Szakbizottságának szakemberei keresték fel az Aquaticum SPA létesítményeit. Az Aquaticumnak az elnyert minősítés megőrzése mellett minden kategóriában sikerült az elért pontszámokat növelni, azaz továbbfejlődni és még jobban teljesíteni.

 

A minősítés kritériumai között helyet kap a biztonságos üzemelést szavatoló hatósági engedélyek megléte mellett a fürdőegységek infrastrukturális felkészültsége, a vendégek kényelmét és tájékoztatását segítő eszközök működése és a higiénikus üzemeltetést biztosító feltételek éppúgy, mint a környezettudatos műszaki üzemeltetés háttérrendszereinek kiépítettsége. Külön kérdéscsoport foglalkozik a szolgáltatások színvonalával és választékával, melyre az Aquaticum SPA munkatársai is kiemelt figyelmet fordítanak.

 

 

A fürdő számos kritérium esetén, többek között a medencékben található élményelemek száma és minősége, a gyermekeknek szóló foglalkoztató és játszóhelyek, vagy éppen az orvosi wellness lehetőségek megléte vonatkozásában is a maximum felett tudott teljesíteni.

A négy kategóriában összesen vizsgált 92 szempont közül 72 esetében az adható maximális pontszámot ítélték meg fürdőnknek a minősítő szakemberek. A vizsgált egységek közül a Mediterrán Élményfürdő, valamint a szeptember elején negyedik szezonját zárt Aquaticum Strand is közel 10 százalékkal felülmúlta az ötcsillagos minősítéshez szükséges ponthatárt.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...