Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Mi a Shiba Inu vásárlás menete?

2022. 07. 18. 00:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

2013-ban szoftverfejlesztők egy csoportja létrehozta a Dogecoint, egy kriptovalutát, amelyet egy népszerű internetes mémről neveztek el. A projekt egy vicc volt, amely azt volt hivatott illusztrálni, hogy több ezer kriptovalutát hoztak létre céltól és hosszú távú piaci igényektől függetlenül.

A Dogecoin a kriptovaluták egy új fajtáját indította el. A kriptopiacon immár több száz mém érme van jelen, olyan valuták, mint a Dogelon Mars, Kitty Inu, Loser Coin, Hoge Finance, MonaCoin, DogeBonk, Woof, Pepemon Pepeballs, Zelda Inu, DogeCola, FarmerDoge és a Zombie.

Az új mém érmék egyik különösen hirhedtté vált 2021-ben. A Doge mém kutyafajtájáról elnevezett Shiba Inu az egyik legnépszerűbb kriptovalutává vált a piacon, amikor értéke a 2021 májusi érménkénti 0,00000004 euróról október végére 0,00006135 euróra emelkedett. A 2021 májusában vásárolt egyetlen eurónyi SHIB értéke kevesebb mint hat hónap alatt több mint 1500 euróra emelkedett.

A SHIB csoportok tagja tomboltak örömükben az interneten. A mém érmékbe való befektetés kezdett okos stratégiának tűnni.

Íme egy rövid áttekintés és néhány tipp a Shiba Inu megvásárlásához.

 

MITŐL KÜLÖNLEGES SHIBA INU?

A Shiba Inut 2020 augusztusában indította el egy Ryoshi álnevet használó személy vagy csoport – ez egy japán szó, ami azt jelenti, hogy "halász". A részletes projektterv helyett, amit általában fehér könyvnek neveznek, a SHIB egy woofpaper-t azaz "vaú papírt" kapott. A projekt már a kezdetektől fogva merész és ironikus volt. De a Shiba Inu token nem csak egy vicc.

 

Az Ethereum blokkláncra épülő Shiba Inu tokenek okosszerződéseket hajthatnak végre, nem-helyettesíthető tokeneket (NFT-ket) hozhatnak létre, és passzív jövedelmet biztosíthatnak azoknak a felhasználóknak, akik a tokeneket likviditási poolokban stakingelik. A Shiba Inu ökoszisztéma magában foglalja a ShibSwap nevű kriptovaluta tőzsdét és a Shib Army azaz Shib hadsereg néven ismert fejlesztői közösséget.

 

2021 májusában Ryoshi elküldte a SHIB készleteinek felét – 500 billió tokent – az Ethereum megalkotójának, Vitalik Buterinnek a kriptotárcájába. Buterin azonnal megsemmisítette a SHIB 90%-át egy „burning” azaz „égetés” nevű folyamat keretében. A megmaradt tokeneket, melyeknek értéke körülbelül 1 milliárd amerikai dollár volt, egy indiai Covid-19 segélyalapítványnak adományozta.

 

 

A gyakran “Doge gyilkosként” emlegetett Shiba Inu jelentős megtérülést hozott a befektetőknek, akik már akkor megvásárolták a kriptovalutát, amikor az ára még alig haladta meg a 0 eurót. A SHIB most már a legnagyobb kriptovaluta platformokon is elérhető, beleértve a Kriptomatot is. A több mint 13 milliárd eurós piaci kapitalizációval és több mint 500 billió forgalomban lévő tokennel rendelkező SHIB ma már rutinszerűen szerepel számos tőzsdének a 10 vagy 20 legnépszerűbb kriptovalutája között.

 

2020 augusztusában egyetlen névtelen kereskedő 70 trillió SHIB tokent vásárolt mintegy 7000 euróért. Egy évvel később a Shiba Inu emelkedő ára több mint 5 milliárd eurós értékűre növelte a befektetést – ez 7,1 millió százalékos hozamot jelent.

 

Mindez vonzóvá tette a Shiba Inut a jövőbe tekintő befektetők számára.

 

HOGYAN ÉS HOL VÁSÁROLJUNK SHIBA INU-T?

Sok helyen lehet kriptovalutát vásárolni. Számos régimódi platform megköveteli a vásárlóktól a külső tárcák telepítését, a hexadecimális kriptográfiai kulcsok biztosítását és a blokklánc technológiával való közvetlen interakciót. A legtöbb felhasználó számára nem egy ilyen platform a megfelelő hely a Shiba Inu vásárlásra. Ha nincs informatikai végzettséged, akkor a legjobb módja a Shiba Inu vásárlásnak és eladásnak az, ha létrehozol egy fiókot egy olyan letétkezelő online kriptovalutatőzsdénél, mint például a Kriptomat. Ezek az online szolgáltatások lehetőséget kínálnak a SHIB megvásárlására az aktuális kereskedési áron. Ha új vagy a kriptovaluták világában, és érdekel, hogyan lehetne Shiba Inu-t vásárolni, akkor egy letétkezelő platform mellett dönteni okos lépés lehet.

 

Egy fiók létrehozása több egy felhasználónév kiválasztásánál és egy jelszó létrehozásánál. A megbízható tőzsdék megkövetelik, hogy igazold a személyazonosságodat a kormány által kiállított személyi igazolvány és esetleg más dokumentumok másolatának megadásával. Ezek a Know Your Customer (Ismerd meg az ügyfeleidet) szabályozások jogilag kötelezőek azoknál a webhelyeknél és alkalmazásoknál, amelyek megfelelnek az EU GDPR pénzmosás elleni rendelkezéseinek.

 

Bizonyos oldalakon a személyazonosság igazolása hosszadalmas és bonyolult folyamat lehet, amely néha napokat vesz igénybe, vagy akár még hosszabb időt. A Kriptomathoz hasonló ésszerűsített weboldalakon, amelyek az EU egész területén és a világ minden táján működnek, percek alatt elvégezheted ezt az egyszerű folyamatot.

 

Kezdetnek meg kell adnod a címedet, és fel kell töltened egy nagy felbontású képet az útleveledről (vagy egyes országokban a jogosítványodról). És végül a Kriptomat végigvezet a hivatalos személyazonosító okmányodon szereplő fényképpel megegyező selfie létrehozásának és feltöltésének folyamatán. Ha minden jól megy, néhány percen belül ellenőrizzük a személyazonosságodat.

 

A következő lépés a fiókod egyenlegének feltöltése, hogy Shiba Inu-t és más kriptovalutákat vásárolhass. A leggyakoribb lehetőségek a hitel- és bankkártyák, a banki átutalások és az olyan pénzátutaló szolgáltatások, mint például a Neteller és a Skrill. A hitel- és betéti kártyák általában a legbiztonságosabbak és legkönnyebben használhatók, de a jó hírű kriptotőzsdék számos lehetőséget kínálnak.

 

Miután a befizetés megjelent a fiókodon, vásárolhatsz. Tőzsdétől függően vagy a Shiba Inu oldalán kell megnyomni a „Vásárlás” gombot, vagy a „Vásárlás” menüponton belül kell kiválasztani a Shiba Inu lehetőséget a kriptovaluták listájából.

 

Ennyi az egész – most már te is a Shiba Inu vásárlás szakértője vagy. A legfontosabb döntés az, hogy hol vásároljuk meg a Shiba Inu-t. Vedd figyelembe a licenceket, a biztonsági eljárásokat, a befektetési eszközöket és az ügyfélszolgálatot, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb platformot.

A Shiba Inu vásárlás végén nem kerül fizikális érme a tulajdonodba. A megvásárolt tokenek az elektronikus címedre kerülnek az Ethereum blokkláncon, amely a SHIB technikai alapjaként szolgál. Lehet, hogy egy nap majd úgy döntesz, hogy telepítesz egy olyan kriptovaluta tárca szoftvert, amely lehetővé teszi, hogy hozzáférj a blokklánchoz, de a legtöbb felhasználó szívesebben használ olyan letétkezelő platformokat, mint a Kriptomat, amely biztonságban tartja a birtokodban lévő kriptovalutákat és kezeli a komplex blokklánc tranzakciókat nevedben.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Őszi feltöltődés a Tiszától karnyújtásnyira!

A Martfű Hotel Thermal Spa kényelmes szobáival, közvetlen fürdő- és wellness összeköttetéssel élményekben gazdag feltöltődést kínál ősszel is! Kedvezményes csomagajánlatok: Együtt a család, Márton-napi pihenés, Senior felfrissülés. Kérjen ajánlatot! Megnézem