Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Microblading technika a természetesen dús, csodaszép szemöldökért

2023. 04. 03. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

A világhírű PhiAcademy, amely többek között az egyedülálló microblading technikájáról is ismert, több olyan szépségiparban tevékenykedő szakembert nevelt már ki a fennállása óta, akik alázatos munkájukkal, velük született elhivatottságukkal az emberi szépség kiemelésének és fokozásának szentelik mindennapjaikat. Vörös Bianka, a jeles akadémia egyik kiemelkedő művésze, a microblading és shading technikákat kombinálva olyan szemöldököt varázsol a számunkra, amely jócskán meghaladja az igényes, minden tekintetben természetes és szemet gyönyörködtető szemöldökről szőtt álmainkat.

Mi az a microblading és minek köszönheti nagyfokú népszerűségét?

A microblading tulajdonképpen a szemöldöktetoválás művészi technikáját jelenti. Szögezzük le még az elején: ezek a tetovált szemöldökök köszönő viszonyban sincsenek azokkal a tetovált „szemöldökszörnyekkel”, amelyek a ’90-es és a ’00-es évek elején váltak híressé – vagy mondjuk inkább hírhedté. Ha a maximális természetességre törekszünk, és az arcunk előnyös tulajdonságainak kiemelése a cél, nem is kérdés, hogy bizalmat szavazzunk-e technikának. Ez a modern, úgynevezett félpermanens módszer igazán realisztikus eredményt garantál, és mindezt a lehető legmagasabb minőségben. A folyamat során a szemöldököt a szakember mikro-pigmentálással tökéletesíti, ezáltal finomítva a szemöldök szálak formáját, no meg persze a sűrűségét.

 

Az a bizonyos plusz

A microblading technika alapvetően a pigment felvitelének mélységében különbözik az egyéb módszerektől. A szóban forgó eljárás során a szakember közvetlenül a bőrfelszín alá viszi fel a pigmentet, amelyhez mikropengét használ.

 

Végszó: amit előre borítékolhatunk, az igényes, szemet gyönyörködtető eredmény

Egy szó, mint száz: a microblading technika egyszerűen tökéletes! A módszerrel olyan szemöldök alakítható ki, amelyről senki nem mondja meg, hogy tetoválásnak lett „alávetve”. A kompromisszumoktól mentes minőség érdekében pedig érdemes a kifogástalan szakmai renoméval és tapasztalattal rendelkező Vörös Biankától időpontot kérni erre az egyedülálló kezelésre. 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...