Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Miért nehéz keresőmarketing ügynökség nélkül webáruházat üzemeltetni?

2021. 03. 01. 09:08
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Itthon, amikor ki kell fizetni hó végén a keresőmarketing ügynökséget, a legtöbb cégvezető még mindig úgy érzi, mintha a fogát húznák ilyenkor. Pedig lehet bármilyen kifogástalan egy webshop, ha az embereknek nem jelenik meg az organikus találatok között a keresőkben a webshop neve, mint opció.

Keresőmarketing ügynökség nélkül bizony nagyon nehéz helyzetben van manapság egy webshop, pláne akkor, amikor még a hobbi oldalak is igyekeznek kihasználni a keresőmarketing bevált technikáit a webhelyek népszerűsítése érdekében.

 

Keresőmarketing ügynökség nélkül szinte láthatatlan egy webshop

 

Mi a feladata a keresőmarketing ügynökségnek?

A SEM ügynökségnek az a feladata, hogy látogatókat gyűjtsön egy webhely köré, mely így segíti a vállalat profit-növekedését. Ezt technikai (SEO) és marketing eszközökkel (linképítés, reklámok, marketing promóciók, rendezvények, nyereményjátékok, stb.) segítségével tudja megtenni.

  • Ha ez nem történik meg, akkor a webhely szinte láthatatlan lesz az interneten, mely negatív hatással van az eladásokra.
     

Rengeteg szellem webshop van a neten

Sok cég nem költ SEM ügynökségre, mely meg is látszik a havi bevételén. Alig van havonta 10-20 rendelés, ami épphogy ki tudja fizetni a webáruház üzemeltetését.

 

Ezek azok a webshopok, amelyeket a Google 20., 30. oldalán találunk meg, és persze nem működnek mobilon, és PC-n is rá kell nagyítani, mert a 2000-es évek elején használt 8 px-es betűmérettel a felületen azt hiszik a készítők, hogy ezt el tudják olvasni a látogatók.
 

Megéri az árát egy jó keresőmarketing ügynökség

Most már vannak teljesen korrekt és a legtöbb cég által megfizethető havi keresőmarketing csomagok, amelyekkel be lehet biztosítani egy webshop felhasználói táborát a különféle SEO-SEM taktikák segítségével.

Ezáltal mindig szakember kezeli a vállalat online hirdetéseit, mindig színvonalas PR cikkekbe kerülnek bele a vállalat visszamutató linkjei, illetve lassan, de biztosan előrébb kúszik a webhely egyes kulcsszavakra a keresők organikus találatai között.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Családbarát mórahalmi wellness

Utazni, pihenni, wellnessezni mindannyian szeretünk, így a mórahalmi Elixír Medical Wellness Hotel***superior ajánlata tökéletes választás nyárra. Kedvezményes csomagajánlatok 2 fő részére svédasztalos félpanzióval, Medical wellness részleg és a Szent Erzsébet Gyógyfürdő korlátlan használatával.Megnézem