Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Minőségi kandalló, generációs gyártási tapasztalattal

2021. 09. 10. 14:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

A BENKEL kandalló gyártása során a sok éves tapasztalat nagy szerepet kap. Ráadásul a legjobb anyaghasználat és a precíz mérnöki előkészítés mellett, nagy hangsúlyt fektetnek nemcsak a magas funkcionalitás, hanem az esztétikus megjelenés elérésére is. A második generációs családi vállalkozás által előállított kandallóbetétek, ajtók és kiegészítők tükrözik az évek alatt megszerzett szakmai tapasztalatot, a hőfelhasználás terén épp úgy, mint az egyedi elképzelések által is alakított, hangulatos megjelenésben.

Magas minőségű kandallóbetétek, a modern és a hagyományos stílus kedvelőinek

A kandalló frontrésze két meghatározó stílusban érhető el: modern és rusztikus kivitelezésben. A modern stílusú berendezések esetében egyszerű és letisztult megjelenésre törekedtek a tervezők. Ezek nagyobb üvegfelülettel rendelkeznek, ami különösen az újépítésű lakásokban mutat jól.

A rusztikus stílusban készült kandallóbetétek elsősorban a hagyományos irányzat kedvelőinek remek választás. A klasszikus megjelenés a régi idők gazdagságát és hangulatát idézi. A hozzá illő burkolattal és berendezési tárgyakkal egy meghitt, békés és otthonos atmoszférát kölcsönöznek a lakásunk nappalijának.

 

Rusztikus kandalló, a régi idők eleganciája  

 

A rusztikus kandalló kiváló dísze lehet a klasszikus stílusban berendezett nappalinknak. Az otthon meghittsége és melegsége, a barátságos, hangulatos megjelenés mellett, takarékos fűtést és kellemes hőérzetet biztosít.

A rusztikus kandallóbetét tűzterének anyaga szürkevas öntvény. A speciális gyártási eljárás során alkalmazott hőkezelésnek köszönhetően egy kifejezetten masszív, strapabíró anyag keletkezik, ami jól ellenáll a hősokkal szemben és kiváló hőtartási képességgel rendelkezik. Ezért a használata kifejezetten ajánlott folyamatos, rendszeres fűtés esetén.

A rusztikus, mívesebb vonalvezetésű kandalló feldobható további kiegészítőkkel, szerelvényekkel, mint a frappáns és dizájnos fogantyúval, kilinccsel vagy gombokkal, amelyekkel teljesen ízlésünknek megfelelően finomíthatjuk megjelenését.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...