Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Misztikus fények a fürdőszobában – így csináljuk!

2022. 03. 28. 12:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Manapság már nem kell azonnal wellness szállodába utazni, ha lazítani szeretnénk egyet a kádban illóolajok és hangulatos fények társaságában. Remek és ár-érték arányban is hatékony kiegészítőket kaphatunk a fürdőbe, amik által valódi nyugalom szigete lehet ez a helyiség.

LED szalagok – garantált hangulatfények a fürdőben

A legpraktikusabb ledes lámpa a smart LED szalag lesz annak, aki szeretné feldobni a fürdőt. Bárhová felhelyezhetőek, és mivel öntapadós így nem kell furkálni miatta a csempét sem. A smart LED fénye mobillal, vagy egy vezérlővel változtatható, vagyis a szivárvány szinte minden színében beállíthatjuk őket. Egy pihentető zöldes fény a fürdőben relaxálás közben egyszerre lesz frissítő és elmélyítő. Érdemes a szalagokat felrakni a fürdőkád felé, illetve a fürdőszobai mosdók környékét is dekorálhatjuk velük.

 

LED fényfüzérek

Szokatlan, mégis kedves és rusztikus hatást érhetünk el a fürdőszobában, ha dekorációként valamilyen vintage hangulatú fényfüzért is alkalmazunk. Nem csak hangulatos fényével segít nekünk lazítani, de rendkívül jól mutat például különféle fürdősós és habfürdős üvegek társaságában, ahogy sejtelmesen megvilágítja a bennük lévő folyadékot.

 

Mécsesek és gyertyák

Alapvetőek az ellazításhoz. A gyertyák kiegészítő fényei lehetnek a LED szalagnak, továbbá mi magunk is egyszerűen készíthetünk fürdőbe illő gyertyákat.

 

Falra szerelhető fénypanelok

Modern és rusztikus stílusú fürdőben is remekül mutat, ha valamelyik falra pár LED elemet szerelünk. Ez egyrészt tágíthatja a teret, másrészt a pihentető fürdőzéshez kellemes megvilágítást adhat. Fénypanelekből több is létezik, viszont a legtrendibbeknek egyértelműen a geometrikus panelek számítanak. Ezeket például egymáshoz kötődő hatszögek formában is felhelyezhetjük. A hatszög vagy ötszög formájú panelok egyébként is jól mutatnak szinte minden stílusú fürdőben. Több színben is kaphatóak ráadásul, tehát bátran nézelődhetünk és megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt köztük.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...