Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Mit kell tudni a tisztasági festés árakról?

2022. 10. 24. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Amikor a falfestés kerül napirendre, akkor érdemes magas minőségű alapanyagokat használni, amik sokáig szép felületet biztosítanak. Ugyanakkor fontos tudni, hogy egy márkás festékek is bekoszolódnak idővel. Ha a foltokat el is tudjuk távolítani róluk, a por és más szennyeződések „megülnek” rajtuk, ami ahhoz vezet, hogy a szín szürkésebbé válik. 

Ilyenkor érdemes felvenni a kapcsolatot egy szakemberrel, ami elvállalja a tisztasági festést. Ha nincs időd arra, hogy hosszasan keresgélj, mégis szeretnél biztosra menni, akkor használd a joszaki.hu weboldal keresőjét! Miután beírtad, hogy hol van szükséged a festő munkájára, a rendszer máris kilistázza neked az aktív állományban lévő szakembereket. 

 

Mi befolyásolja a tisztasági festés árakat? 

A tisztasági festés árak nagyon változóak lehetnek az egyedi körülményektől, adottságoktól függően. Nem mindegy például, hogy mekkora az adott helyiség alapterülete, illetve, hogy milyen festék van a falakon, amit fel kell frissíteni. Az is sokat számít, hogy vannak-e olyan szerkezeti elemek, például polcok, stukkók, boltívek és egyéb díszítések, amik megtörik a fal folytonosságát. Ezek ugyanis nehezítik, lassítják a festő dolgát, ez pedig azt eredményezi, hogy magasabb lesz a végösszeg a számlán. Szintén nagyon fontos tényező, hogy milyen minőségű a fal, vagyis hogy mennyire sima, egyenletes a felülete. Ha sok mélyedés vagy repedés van rajta, akkor azokat glettel ki kell javítani. A pontos árakról a joszaki.hu oldalon tudsz tájékozódni.

 

Egy konkrét munka árral együtt, a joszaki.hu oldalról
 

2022-ben egy 90 négyzetméter alapterülettel rendelkező lakás esetében az alábbi tisztasági festés árakkal érdemes számolni. A fóliázás és az alapozó munka 70.000 Forintba kerül, plusz ha szükség van a falhibák javítására, akkor a glettelés díja is növeli a költségeket, ami 114.000 Forint. Maga a festés egy rétegben 172.000 Forint, ha pedig a takarítást is a szakember végzi el, akkor még 85.000 Forinttal nő a végösszeg. További információért látogass el a joszaki.hu oldalra!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...