Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Prémium nyugdíjasház a Dunakanyar szívében

2023. 05. 15. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Nem mindennapi szolgáltatásokkal, lélegzetelállító környezetben nyílt meg minden 65. életévét betöltött nyugdíjas előtt a Golden Palace Göd. Cikkünkben erről a különleges, prémium nyugdíjas otthonról beszéltünk Huszár Viktóriával, az intézmény vezetőjével.

Ha jól tudom, akkor egy meglévő épület alakult át nyugdíjasházzá. Hogyan jött ez a változás?

H.V.: Igen, egy gyönyörű épületről beszélünk. A korábban ötcsillagos golf hotelnek épült impozáns komplexum mintegy 10.000 négyzetméteren várja a beköltözőket, 85 apartmannal. Kétség nélkül állíthatom, hogy már akkoriban is egy Pazar épületről beszélhettünk.

Most pedig egy olyan hellyé alakítottuk át, ami az idősödők számára egy igazán szemet gyönyörködtető környezetet biztosít és örömöt ad a mindennapokban. A Golden Palace prémium nyugdíjasotthonban emellé pedig olyan szolgáltatások társulnak, amelyekkel lakóink élete biztonságossá és jól élhetővé válik.

 

Milyen szolgáltatásokkal várjátok a lakókat?

H.V.: Nagyon jó kérdés, ugyanis a csodás épület önmagában még nem lenne elég, ha mellé nem párosulnának prémium szolgáltatások is. Csak hogy néhány dolgot kiemeljek kínálatunkból.
Az épületben található egy beauty részleg, ahol nemcsak a masszázsnak, fodrásznak, pedikűrnek és manikűrnek van helye, de egy beltéri medencében, vagy szaunában, esetleg pezsgő fürdőben élvezhetik a mindennapokat az itt élők.

Emellett orvosi részlegünkön teljesen felszerelt rendelővel várunk mindenkit, ahol különböző szakorvosi járóbeteg ellátást is biztosítunk az épületen belül. Ez mindenképpen jelentős kényelmi szolgáltatás. Hiszen elegendő egy időpont egyeztetés, és akár két emelettel lejjebb már igénybe is vehetik a szolgátlatást.

24 órás ápolói – szakápolói elérhetőséget biztosítunk, és minden percben elérhető recepciós szolgáltatást is nyújtunk. Olyan kollégával, aki minden kérdésben készséggel fog majd segíteni. Ha pedig a kollégáknál tartunk, akkor meg kell említeni a programszervezőt, a dietetikust és a gyógytornászunkat is, aki minden erejükkel azon vannak, hogy színes hétköznapokat biztosítanak.

 

Minden magyar ember szereti a hasát. Milyen ételekre számíthatnak?

Jó meglátás. Ugyan ki ne szeretne jókat enni, szépen megterített asztalon? Erre is szeretnénk lehetőséget biztosítani. Reggelire és vacsorára széles választék áll rendelkezésre, ebéd tekintetében pedig lehetőség van akár az egyéni diétához igazodó étel megrendelésére is.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...