Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Teljes kapacitással és extra szolgáltatásokkal üzemel a mórahalmi fürdő

2021. 05. 06. 09:06
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
Mórahalmon - az országban az elsők között - 2021. május 1-én megnyitották az összes medencét és szaunát. Nemcsak a szabadtéren strandolhatnak a vendégek, hanem a fedett részlegek is igénybe vehetőek. A fürdő továbbra is mindent megtesz a higiéniai előírások maximális betartása érdekében.
A korlátozások feloldásával egyidejűleg Mórahalom az elsők között helyezte újra üzembe medencéit. Szép lassan visszatér az élet a fürdőbe, amely még soha nem volt zárva ilyen hosszú ideig. A pünkösdi hosszú hétvégén Szezonnyitó Strandpartival ünnepelnek. Az üzemszünet alatt számos fejlesztés elkészült.
 

Prémium Spa szolgáltatás az ország egyik legnagyobb szaunájával

A Csendes Wellness Prémium Spa Area megteremtésével egy olyan exkluzív szolgáltatás jött létre, ami új szintre emeli a szaunázás élményét. A finn borovi fenyő szauna 40 fős befogadóképességével az ország egyik legnagyobb és legkülönlegesebb szaunái közé tartozik. Az óriásszaunán kívül infraszauna, udvari csobbanó dézsával rendelkező orosz szauna, trópusi élményzuhany, jacuzzi medence és jégkása kút várja az igényes vendégkört. A modern, egyedi színvilág mellett kellemes hangulatvilágítás és függönnyel szeparált pihenőterületek segítik elő a teljes ellazulást. Az egyéni szaunahasználat mellett professzionális szaunamesterek heti rendszerességgel tartanak programokat. A Gyermekfürdő emeletén található Csendes Wellness szolgáltatásait a fürdőbelépőn felül fizetendő 1.300 Ft-os jegy megváltásával, illetve 2.000 Ft kaució befizetésével lehet igénybe venni. A részlegen minden hónap 1., 3. és ha van, akkor 5. pénteken, valamint minden hónap 4. szombatján textilmentes napot tartanak.
 

Megújult weboldal online fürdőjegy vásárlással

Vadonatúj internetes oldallal és saját webshoppal rukkolt elő a mórahalmi fürdő. Az online jegyvásárlásnak köszönhetően kontaktmentes, több szempontból is biztonságos és azonnali belépőjegy vásárlásra van lehetőség csupán néhány kattintással. A webes felületen a fürdőbelépők, bérletek mellett wellness kezelések és programcsomagok közül is választhatunk. Mindezeket OTP SZÉP kártyával is fizethetjük bármely alszámláról. A nyitóoldalon található Tippek rovatban összegyűjtötték a legfrissebb híreket, témákat, újdonságokat, hogy még kellemesebbé tegyék a fürdőzést és a Mórahalmon töltött időt. A honlap elérése változatlanul: erzsebetfurdo.morahalom.hu. A weboldal átjárási lehetőséget biztosít a városi honlapra (morahalom.hu), valamint a turisztikai kínálatot bemutató visitmorahalom.hu oldalra. Mindhárom webprotál felülete teljesen megújult, amelyet Mórahalom kártyarendszerrel és hírevélküldő funkcióval bővítettek.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Őszi wellness akciók!

Pihenésre vágyik? Pezsdítse fel őszi napjait, fedezze fel az ezerféle színbe öltözött tájat, és élvezze a wellness szállodák kényeztető szolgáltatásait! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem