Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Tiplino.hu - a spórolás mestere

2021. 06. 27. 11:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Szívesen spórolna több ezer forintot a vásárlásai során? Az internetes rendelések világában nem nehéz nagyobb összegeket elkölteni úgy, hogy szinte észre sem vesszük. Az internet ugyanis rengeteg lehetőséget kínál a vásárlásra, legyen az ruhanemű, bútor, kiegészítő a kedvenc hobbijához vagy akár egy szolgáltatás. A Tiplino.hu cashbackportál segítségével most kevesebbet költhet anélkül, hogy a vásárolt termékek minőségén csorba esne.

Hogyan működik?

A Tiplino.hu a cashback előnyeit kínálja a felhasználóknak. A cashback pénzvisszafizetést jelent. Gyakorlatban ez úgy működik, hogy az online rendelése során elköltött összeg egy részét a Tiplino visszaadja önnek. Nem, nincs benne semmilyen bökkenő, a cashback ugyanis minden bekapcsolódott félnek kedvez. Ahhoz, hogy élvezhesse a Tiplino.hu szolgáltatásait, nincs más dolga, mint ingyenesen regisztrálni a weboldalra, és a további vásárlásait a portálon keresztül bonyolítani.

Több száz webáruház

A Tiplino kínálatában számos webáruházat talál különféle kategóriákban. Felfrissítené a gardróbját az új szezonra? Lakást vásárolt, és bútort, illetve lakberendezési dekorációkat keres? Hobbijához vásárolna új kiegészítőt? Ezt mind megtalálja a Tiplino webáruházaiban. Olyan népszerű webshopokat talál itt, mint az Orsay vagy a Notino. Ahhoz, hogy a vásárlása egy részét visszakapja cashback formájában, nincs más dolga, mint a webáruház profilján a Vásárlás gombra kattintani. A rendelését folytassa úgy, ahogy megszokta. A cashback összege minden webáruházban más, ez az információ mindig fel van tüntetve a webshop profilján.

További tippek a vásárláshoz

Hoztunk önnek pár tippet azt illetően, mire is érdemes odafigyelni a Tiplinóval való vásárlás során:

  • Legyen türelmes: egy kis időt igénybe vesz, amíg a jutalom eljut önhöz. A Tiplino rendszerint 48 órán belül jóváírja a vásárlásért szerzett jutalmát. Ezután azonban a webáruháznak is meg kell erősítenie a cashbacket, ami akár pár hetet is igénybe vehet. Ezután küldheti el a pénzt a bankszámlájára.
  • Nincs minimális összeg, amely kifizetését igényelheti. Akár 1 forint jutalom is az öné lehet.
  • Érdemes áttanulmányozni a Vásárlási feltételek részt, hiszen némely webáruház speciális feltételekkel rendelkezik, például csak bizonyos termékekre kínál cashbacket.
  • Ne felejtse el megnézni a Tiplino kedvezményes kuponjait, amelyekkel még többet spórolhat a vásárlásai során.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Őszi wellness akciók!

Pihenésre vágyik? Pezsdítse fel őszi napjait, fedezze fel az ezerféle színbe öltözött tájat, és élvezze a wellness szállodák kényeztető szolgáltatásait! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem