Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

10 év alatt ingyen szállás a gyerekeknek? Szuper hotelre bukkantunk

2017. 09. 29. 07:49
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
A Bükk szívében található családbarát szállodára akkor lettünk figyelmesek, amikor megtudtuk róla, hogy ingyenes, all inclusive ellátást biztosít minden 10 év alatti gyerek számára. Tátva maradt a szánk akkor is, amikor weboldalán tengernyi érvet soroltak fel, miért kihagyhatatlan a gyerekek számára ez a hely. A 101 ok egyikével sem tudtunk vitatkozni.
Egy kisgyerek sem tud elképzelni kedvesebb élményt, mint felébredés után, az ablakon kitekintve, barátságos mókusok kergetőzését figyelni, és elindulni felfedezni egy számtalan kalandot tartogató gyermek-birodalmat. A Bükk hegység ölelésében, Noszvajon, egy csodálatos őspark mélyén található OXIGÉN HOTEL **** SUPERIOR FAMILY & SPA-ban erre minden esély meg is van.
A szálloda profilja a bababarát szálláshely szolgáltatás, így ezzel kiemelkedik a hazai wellnesshotelek közül. A négycsillagos ház külön figyelmet szentel a legkisebbeknek és a szülőknek, hogy mindenki élvezhesse a pihenés igazi luxusát.
10 év alatt ingyen szállás a gyerekeknek? Szuper hotelre bukkantunk

Minden nap gyermekprogramok és animátor foglalkozások

Gyakran olvassuk azt, hogy egy-egy szállodában „minden korosztály megtalálja a számítását”. Nos, ez az Oxigénre is maradéktalanul igaz, hiszen míg a szülők a wellness-birodalomban relaxálnak, a noszvaji hotel lelkes csapata a különböző életkorú gyerekek figyelmének lekötésére is más-más attrakciót és elfoglaltságokat eszel ki, tele vannak babáknak és gyerekeknek szóló napi programokkal: speciális, saját fejlesztésű animátor foglalkozások színesítik a szálloda vendégeinek életét, sok-sok boldogságot okozva a kicsiknek.
10 év alatt ingyen szállás a gyerekeknek? Szuper hotelre bukkantunk
Idén nyáron egy hatalmas kültéri játszótérrel is bővült a szálloda. A Páfrány Activity azonnal a gyerekek kedvence lett.
10 év alatt ingyen szállás a gyerekeknek? Szuper hotelre bukkantunk
Az idősebb gyerekek szintén most nyáron vehették birtokukba a „Tini barlangot” is, ahol ügyességi játékgépekkel és Xboxokkal játszhatnak. A cikk végén megtekinthető két kiskamasz saját készítésű hangulatos videója is arról tanúskodik, hogy a nagyobb gyerekek is számtalan izgalmas élményt gyűjthetnek egy családi pihenés alkalmával.

Egészen kicsi babával is érdemes elindulni

Kikapcsolódás és nyugalom mindenkinek jár, azonban a kisbabás családoknak az úti cél megválasztása, a szervezés, de a csomagolás is nem kis fejtörést okoz. Semmi fontos nem marad itthon? Az Oxigénben különös figyelmet fordítanak a legkisebbekkel érkezőkre is. A hotel dolgozóinak nem okoz meglepetést egy-egy otthon felejtett babaeszköz vagy bébiétel. A szálloda arra is gondot fordít, hogy korábbi vendégek visszajelzései alapján tovább fejlessze bababarát szolgáltatásait.
10 év alatt ingyen szállás a gyerekeknek? Szuper hotelre bukkantunk

Bőkezű szülinapos

Az Oxigén idén ősszel ünnepelte 5. születésnapját, az ajándékozást ezúttal az ünnepelt vállalta magára és 5 szuper last minute akcióval lepte meg vendégeit. A szálloda őszi ünnepi parádéja még decemberig tart, az aktuális csomag, amely már a negyedik a sorban, kifejezetten hétköznapi pihenésre ad számtalan kedvezmény. Az akció akár már vasárnapi érkezéssel is érvényesíthető, 2 éjszakától foglalható. Bővebben ide kattintva ismerkedhet az ajánlattal.
A szép őszi időben érdemes kirándulásokat is tervezni, a környék remek lehetőségeket tartogat ehhez az idelátogatóknak: Meseút, Eger, Noszvaj, Bükk hegység.
A folyamatosan fejődő szállodában idén ősszel megkezdődött az éttermi és a wellness részlegek bővítése is, a munkálatok azonban nem zavarják a bent lakó vendégek pihenését.