Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A legújabb szállás őrület: a körpanorámás buborék

2023. 05. 22. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Sokaknak fontos egy szállás lefoglalásakor, hogy olyan szobát kapjanak, melynek ablakából gyönyörű a kilátás. Számukra a tökéletes választást az áttetsző buborékhotelek jelenthetik, hiszen 360 fokos panoráma nyílik belőlük az északi fényre, varázslatos erdőkre, vagy éppen a sivatagra.

Hotel Aire de Bardenas, Spanyolország

A Bardenas Reales Természeti Parkban Pamplona és Zaragoza között fél úton találjuk a buborék dizájnú hotelt, mely végtelen kilátást enged a lenyűgöző sivatagi tájra. Az elegáns gömbszerkezeteket buborék-alagutak kötik össze, és fürdőszoba, villany, Wi-Fi és minibár is tartozik hozzájuk.
A legújabb szállás őrület: a körpanorámás buborék

Forest Domes, Észak-Írország

Az észak-ír székhelyű Finn Lough hotel egyik különleges szobája a buborék alakú romantikus gömb, a benne helyet kapott egy baldachinos franciaágy, és két luxus karosszék, fürdőszoba és egy teleszkóp is, így minden adott ahhoz, hogy az esti borozgatás közben a csillagképeket nézzük a gyönyörű tóparti üdülőben.
A legújabb szállás őrület: a körpanorámás buborék

The 5 Million Star Hotel, Izland

Találó nevet kapott az izlandi 5 millió csillagról elnevezett hotel a Hvita-folyó közelében, mert nincs is jobb módja az északi fény megcsodálásának, minthogy e teljesen áttetsző gömbkabinból az erdő közepén.
A legújabb szállás őrület: a körpanorámás buborék

Dome Garden, Nagy-Britannia

A Gloucestershire-ben található luxus kempingfalu a Dome Garden, amely 11 környezetbarát, egyedi futurisztikus gömböt takar, Dean erdejében. Előkelő szálloda kényelmével vetekszik a felszereltségük: kályha, fürdőkád, kényelmes ágyak mind elférnek benne, és 2-8 fő befogadására alkalmasak.
A legújabb szállás őrület: a körpanorámás buborék

Attrap’Réves, Franciaország

Marseille festői vidékén kapott helyet a francia dizájner, Pierre-Stephane Dumas elképzelése alapján megépült műanyag, felfújható buborékszállás. Alapvető felszereléshez itt is hozzátartozik a teleszkóp. Nyolc egyedi módon berendezett buborék várja itt a turistákat.
A legújabb szállás őrület: a körpanorámás buborék

Nuit Nature, Franciaország

Létezhet ennél csodálatosabb kilátás a Mont Blanc csúcsaira? A Combloux hegyi faluban elhelyezkedő buborékok szépen berendezett formatervezett bútorokkal és kényelmes ágyakkal kínálnak a francia Alpokban emlékezetes, és romantikus éjszakát.
A legújabb szállás őrület: a körpanorámás buborék

 
Képek forrása: feierlenhof.ch (nyitókép), bungalowsclub.com (2.kép), travelaway.me (3. 6. 7.), dailymail.co.uk (4.), domegarden.co.uk (5.), travelaway.me (6.)

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Nem bírod már a kánikulát? Szakadj ki a hétköznapokból és tölts egy éjszakát a Kis-Duna partján különleges ajánlatunkkal!

A ráckevei felnőttbarát Duna Relax Hotel**** ideális választás ebben a forróságban. Wellness-sziget, kültéri medencék, szabadtéri Relax Beach Bár és a Duna-part… kell ennél több?Megnézem