Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

A négy évszakos búvóhely: meseszép mátrai túrákon és azokon túl

2017. 03. 23. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Nagyokat szippantani a friss erdei levegőből, megpihenni egy testet-lelket feltöltő túra után a csodás panorámában gyönyörködve: a Mátrában az a jó, hogy bármelyik évszakban átélhetjük ezeket az élményeket, és sohasem csalódunk. De biztosan jól ismerjük? Adrenalin, tökéletes wellness pillanatok, kalandok kutyaszánnal. Itt az ideje más szemmel nézni kedvenc hegységünkre, hiszen tartogat még meglepetéseket.
Mátrában mintegy 600 kilométer, rendkívül változatos jelzett turistaút vár arra, hogy egy kellemes tavaszi napon, vagy a nyári kánikula elől a hűs erdőbe menekülve felfedezzük. Lélegzetelállító kilátás nyílik bérceiről, mesés szurdokok, kitűnő hegyi levegő csábítja kirándulásra az ide látogatókat. Erdejei ritka és különleges állat és növényfajok otthonai. Az ország legmagasabb pontját a Kékes-tetőt és legmagasabban fekvő települését, Mátraszentimrét is itt találjuk.
A négy évszakos búvóhely: meseszép mátrai túrákon és azokon túl
Mátraszentimre
A fekvése miatt különösen kellemes klímájú, csendes ám egyszerre izgalmas település ideális abból a szempontból is, amennyiben hosszabban időznénk a környéken  - és lássuk be, érdemes  - remek szállást is találunk itt hozzá.
A négy évszakos búvóhely: meseszép mátrai túrákon és azokon túl
Hotel Narád Park
A környéken számos könnyebb vagy nehezebb, rövidebb – öt-hat kilométeres – , illetve hosszabb, akár tíz kilométeres túraútvonal közül válogathatunk, így eljuthatunk a Csörgő-patakhoz, az Ágasvár csúcshoz vagy Galyatetőre is. Bármilyen nehézségűre túrához legyen is kedvünk, biztosan találni fogunk hangulatunknak megfelelőt. Érdemes akár több napra elvonulnunk, feltöltődnünk a természet nyugalmának tapintható közelsége mellett.
A négy évszakos búvóhely: meseszép mátrai túrákon és azokon túl
Galyatető látképe a Csór-réti-víztározóval (forrás: matraszentimre.hu)
A környéken nordic walking túrákat is szerveznek, a biciklizés szerelmeseiről sem feledkeztek meg, a vállalkozó kedvűek még a kutyafogatozást is megismerhetik. A 8-12 husky által húzott 3 fős kutyaszán nem csak hóban próbálható ki.

Mindehhez Mátraszentimre központjától 50 méterre, 810 méteres magasságban, pompás erdei környezetben tökéletes búvóhelyre találhatunk a Hotel Narád & Park**** szállodában
A szálloda most előfoglalási akcióval gondol azokra, akik már most eldöntötték, idén nyáron Mátrát választják kikapcsolódásuk helyszínéül.

Ajándék éjszaka, mozgalmas kalandok és wellness

3 éj foglalása esetén a 4.-et ajándékba kapja, ha ön is egyetért a szállodával abban, hogy szabadságból sohasem elég. A csomag egyéb meglepetéseket is tartalmaz: welcome italt, vendégenként 1 db 1. 000 Ft értékű masszázskupont, 1 alkalommal, 1 órás teniszpálya használatot.
A mozgalmasabb élmények hívőinek sem csak a téli síszezonban érdemes a Mátra felé venni az irányt. A hotel kalandparkja, a ParkKaland az aktív sportolást kedvelőknek is kitűnő szórakozást ígér. ParkKaland 8 állomással, 5 és fél méteres magasságával az adrenalin függők stabil bázisa, ahová a szálloda Kalandokkal teli nyár csomagjában fél napos belépést biztosít. 3 órás családi kerékpár használat, 1 órás teniszpálya használat is az mozgalmas pihenés rajongói örülhetnek.

Testi-lelki feltöltődés a wellness szerelmeseinek

A kellemesen elfáradt izmoknak a Hotel Narád Park wellness részlege hozhat felüdülést. A szálloda földszintjén kialakított, 350 m2 -es wellness részlegen úszó-, élmény-, gyermekmedence, finn és infra szauna, gőzkabin, illetve sószoba biztosítja a teljes testi-lelki regenerálódást. A wellness részleg, bármelyik csomag foglalása esetén térítésmentesen használható.
A négy évszakos búvóhely: meseszép mátrai túrákon és azokon túl
Hotel Narád Park 

Szállásajánló

Hotel Narád & Park****

Mátraszentimre
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
aktív és sportaktív és sport