Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

A noszvaji családbarát ékszerdoboz

2018. 11. 20. 19:20
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Ismerünk egy szállodát, ahol a legapróbbak is a szülőkkel együtt élvezhetik a pihenés luxusát, a természet nyugalmát, gyerekprogramok vidám perceit, ahol egy-egy otthon felejtett babaeszköz vagy bébiétel sem jelent gondot.
Már hat éve, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness szálloda megnyitotta kapuit vendégei előtt a festői Noszvajon az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén.

Babababarát az elsők között

A négy hektáros park fái között megbújó, egyedi kialakítású, az angol vidéki kúria hangulatát idéző elegáns szálloda pillanatok alatt vált a legnépszerűbb hotelek egyikévé. Ismertségét talán nem első sorban különleges stílusú wellness birodalmának, a nyugalom szigetét idéző ZEN kertjének, vagy a természet kincseivel kiválóan harmonizáló szobáinak köszönhette. Sokkal inkább annak, hogy Magyarországon az elsők között vált bababarát szállodává.
A noszvaji családbarát ékszerdoboz

Egy hely, ahol öröm a hangos gyerekzsivaj

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ízig-vérig gyermekbarát wellnesshotel: itt valódi öröm a hangos gyerekzsivaj, nem jelent gondot a terítőre csöppent kakaó, változatos, állandó és hetente megújuló fejlesztő, kreatív, szórakoztató programokkal várják a gyerekeket.
A noszvaji családbarát ékszerdoboz
Jól ismerik, és szem előtt is tartják a különböző korú lurkók és szüleik igényeit. A tökéletesen felszerelt baba-mama szobákban például az édesanyák a nap 24 órájában bármikor eltölthetnek néhány nyugodt percet a kicsikkel. Az apróságok itt eltöltött napjait animátorok színesítik, Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza pedig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, és szerez örömet kicsiknek, és kicsit nagyobbaknak.
A noszvaji családbarát ékszerdoboz

Aki járt már az Oxigénben, tudja, hogy a szállodában unatkozni nem lehet, sőt tilos! Az unaloműzésről a gyermekbarát wellness birodalom, a számtalan játék, jó időben pedig a végeláthatatlan mókára csábító kültéri programlehetőségek, a strandröplabda pálya, az óriás sakk, a játszótér, a Páfrány Activity Park gondoskodik. 
A noszvaji családbarát ékszerdoboz

A családi pihenés szakértői

A noszvaji szállodában természetesen a szülők pihenéséről is gondoskodnak: wellness szolgáltatások egész sora biztosítja a szülők gondtalan kikapcsolódását a kozmetikai kezelésektől egészen a szauna programokig.
A noszvaji családbarát ékszerdoboz

Még nagyszerűbb élmények Noszvajon

Hat év után, az idei nyárra számos újdonság készült el az Oxigén Hotelben, hogy még több felejthetetlen élményt nyújtson apró vendégei számára.
A fejlesztések keretében a játszóház 35 m2-rel bővül. A kicsik végre megismerhetik a helyet, ahová Páfrány a sok-sok móka után nyugovóra tér, ugyanis már Páfrány lakása is látogatható.
A noszvaji családbarát ékszerdoboz
Az eddig kizárólag a kerten keresztül megközelíthető Dínó Játszóházat ezentúl fedett közlekedő folyosó köti majd össze a főépülettel. Hogy a kicsiknek rendezett foglalkozások közben a szülők is elidőzhessenek, a játszóház egy része bárhelyiséggel egészül ki.
A noszvaji családbarát ékszerdoboz

Hogyan lehetne egy bababarát wellness szálloda még "bababarátabb"? Vízi játékokkal és fürdőmedencékkel bővülő wellness birodalommal! A bővítést követően a gyermek wellness és a játszóház mintegy 300 m2-en várja kis vendégeit.
Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szálloda valóban a családi pihenés szakértője. IDE kattintva válogathat a hotel kedvezményes ajánlatai közül.