Álomhétvége a noszvaji álomvilágban

2019. 02. 22. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Előfordult már, hogy olyan szépet álmodtak, hogy felébredve azt kívánták, bárcsak egy kis időre valósággá válhatna a képzeletbeli világ? Most egy teljes hétvégén át együtt élheti meg csodálatos álmát a család! Nem is kell érte az üveghegyen túlra menni, elég, ha Noszvajt jelölik meg úti célként.
Az egri borvidék szívében, Noszvajon található Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa már megjelenésével és gyönyörű környezetével is egy álomvilágot ígér az idelátogató, pihenni vágyó családok számára. A hotel gyönyörű erdei környezetben épült, az ablakokból kitekintve az erdő rejtekén érezhetjük magunkat. A szálloda falai közé lépve olyan, mintha az ember egy vidéki angol kúria életébe csöppenne, vagy egy elegáns kastély úrnőjeként, vagy uraként térne haza igényesen berendezett otthonába. A hotel ragyogó wellness világában nemcsak a felnőttek, de a gyerekek is megtalálják számításukat: vízi attrakciók és játékok várják őket.
Álomhétvége a noszvaji álomvilágban
Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa, az ország egyik első gyermek-, és bababarát szállodájaként jól tudja, milyen fontos szerepet töltenek be a gyerkőcök és szüleik életében a közös élmények, ezért mindent megtesznek azért, hogy az itt töltött idő alatt a család minden tagja jól érezze magát. Az animátorok óvó gondoskodása, a családi wellness birodalom, a sok-sok kültéri játék és programlehetőség, a hotel kedvenc kabala-dinoszaurusza, Páfrány is hozzájárul egy ideális családi álomhétvége megvalósításához. A rusztikus szálloda eleganciája, természetközeli világa, valamint a gyermek és bababarát szolgáltatásai együtt szolgálják a nyugalmat és a kényelmes családi pihenést.
Álomhétvége a noszvaji álomvilágban
Noszvaj elegáns wellness hotele rendszeresen szervez tematikus hétvégéket, családi programokat a szülők és gyerekeik számára. Most éppen az utóbbi évek egyik legnépszerűbb, csodás meséje, az Álomutazók inspirációjaként álom-hétvégére várja vendégeit az Oxigén Hotel. Megszokott, színvonalas szolgáltatásokkal: mindig megújuló programokkal és wellness részleggel, ízletes helyi fogásokkal, változatos lehetőségekkel és ezeken kívül meglepetés ajándékkal kedveskednek vendégeiknek, akik az Álomutazó csomagot foglalják.
Álomhétvége a noszvaji álomvilágban
Az Álomutazó előadás egy rendkívül látványos produkció, amelyet népszerű hazai sztárok közreműködésével állítottak színpadra. A történet egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem álmodik, hiszen senki nem alszik. Az emberek a nap minden órájában dolgoznak, a gyerkőcök az iskolában szívják magukba a tudást. Azonban Tomi, a történet tízéves főhőse az álombáránnyal összefogva harcnak indul az álomvilág megmentéséért. A csodás történet a noszvaji hotelben folytatódik…
Álomhétvége a noszvaji álomvilágban
A május 24-26. közé időzített Álomhétvégén csak erre a víkendre érvényes, álom-jó tematikus programokkal és ajándékokkal készül az Oxigén Hotel Family & Spa. A vendégeket Álom-welcome itallal kínálják, a gyerekeket pedig meglepetés ajándék várja. Lesz álom-aquafittness, álom-arcfestés, kincskeresés Nagyokos módra, de álomfinom kókuszgolyót és szuper varázslatos álombárányt is készíthetnek a résztvevők. Szombat este pedig valódi Álomutazó műsor vár mindenkit, amelyen részt vesz a mesemusical egyik főszereplője, a bárányt alakító Szabó Győző is. Ezen kívül természetesen rendelkezésre állnak a szálloda magas színvonalú szolgáltatásai is: a legfinomabb noszvaji ételek, Zen Spa wellness részleg, a Dinó Játszóház és az OXY-Genius szabadulószoba biztosítják az álomszerű hétvégi kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak.
Álomhétvége a noszvaji álomvilágban