Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Bababarát wellness Noszvajon egész évben

2020. 09. 21. 15:14
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Ha ősszel pihennénk, a legjobb, ha olyan helyet választunk, ahol közel a természet - amely talán ilyenkor mutatja a legszebb arcát -  de ha rossz az idő, akkor is jól érezhetjük magunkat.

Az ősz az erdőkben a legszebb, a hulló falevelek, az ágak között besütő napsugarak hívogatnak egy sétára vagy kirándulásra. Azt azonban nehéz kiszámítani, hogy az ősz mosolygó vagy épp borús arcát mutatja utazásunk idején. Ezért a legjobb választás, ha olyan helyen pihenünk a családdal, ahol közel a természet, de ha esik, akkor is találunk szórakoztató elfoglaltságot. Noszvajon, az Oxigén Family Hotel Superiorban a beltéri őszi programok és a gyönyörű környezet is adott.

 

Séta után

Sok család érkezik a Bükkaljára, hogy élvezze az ősz csodáit, a nagy sétákat, az erdő ezer színben ragyogó lombjait. A legkisebbekkel azonban nem lehet túrákat, hosszabb kirándulásokat tenni, ezért érdemes olyan őszi programot összeállítani, amiben, az időjárástól függően, kinti és benti mókázás is helyet kap. 

Az Oxigén Family Hotelben ehhez mindent biztosítanak. Hazánk egyik legtisztább levegőjű településén található szállodában a kültéri gyerekprogramokhoz az ősfás park játszótérrel áll a vendégek rendelkezésére, a benti elfoglaltságokról pedig a wellness részleg medencéi és a felkészült animátorok gondoskodnak, ráadásul kedvezményes őszi wellness ajánlat is várja a családokat!
Az ajánlat részletei itt olvashatóak.

 

A legkisebbekkel is

A babákkal nem könnyű utazást, üdülést tervezni és szervezni, holott ezeknek a családoknak is szükségük van arra, hogy időről időre kiszakadjanak a monoton hétköznapokból és pihenhessenek, feltöltődhessenek. Éppen ezért a hotelben baba-mama klub, babaúszás és mondókázós foglalkozások várják a legapróbbakat, hogy az őszi vagy téli wellness babával is igazán tartalmas legyen. A bababarát programok a hotel vendégei számára ingyenesek és hétköznapokon is elérhetőek, így bármikor tud egy család időt szakítani egy noszvaji üdülésre, ki tudják élvezni mindazt, amivel az Oxigén munkatársai igyekeznek tartalmassá tenni a náluk töltött időt.
A hotel gyerekbarát szolgáltatásairól ide kattintva tudhatunk meg többet.

 

A legkisebbek is jól fogják érezni magukat az Oxigén Hotelben

A legkisebbek garantáltan jól fogják érezni magukat az Oxigén Hotelben

 

Nem kell elhozni a házat

Az Oxigénben az, hogy bababarát szállás, valódi segítséget jelent. Vagyis nem merül ki annyiban, hogy van néhány etető szék és egy pancsoló. Itt figyelnek arra, hogy a kisgyermekes családok minden igényét ki tudják elégíteni. Aki kicsikkel utazik tudja, hogy milyen hosszú a lista, amit be kell csomagolni, hogy gondtalanok legyenek az őszi programok. Az Oxigén Family Hotel kölcsönzője ezt a terhet veszi le az édesanyák vállásról, hiszen kölcsönözhető itt a cumisüvegmelegítőtől, a babakocsin és gyermek kerékpáron át számos olyan praktikus holmi, ami könnyebbé teszi az őszi wellnesst babával és színesebbé a gyermekprogramok sorát.

 

Nem csak a babáknak

Persze a már önállóan járó, játszó gyermekek sem maradnak elfoglaltság nélkül Noszvajon! Az Oxigén Family Hotel csodás parkja 4 hektáros játszóteret rejt és kalandpark is várja a csemetéket. Rossz idő esetén sem kell aggódni, hogy a pancsolás után unatkozik a gyermek, hiszen gyermekanimációval is készülnek. A szálloda sok színes gyermekprogrammal, többek között szabadulószobával, mini discoval és mini cheffel várja a gyerekeket. Ameddig a csemete jól mulat az animátorokkal, addig a szülők élvezhetik a szálloda szaunáit vagy lógathatják a lábukat, ezért mondják sokan, hogy az Oxigén Hotel Family nemcsak bababarát, hanem szülőbarát szálloda is. 

 

A hotel 4 hektáros parkban fekszik

A hotel 4 hektáros parkban fekszik

 

 


 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Foglalja le MOST NYARALÁSÁT A SALRISBE!

GARANTÁLT LEGJOBB ÁRON! Fürdőzzön minden nap a SÓDOMB lábánál akár 22 ÓRÁIG!!!Megnézem