Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Bámulatos szállások a szabad ég alatt

2021. 07. 09. 18:58
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Milyen jó is egy nyári este kifeküdni a szabad ég alá, és nézni a csillagokat! Ezt a romantikus gondolatot fejlesztette tökélyre pár szálloda, és luxus környezetbe helyezte szabadtéri szobáit.

Mozambik

Nkwichi Lodge annak a helynek a neve, ami Mozambik kis magánszigetén helyezkedik el. Az ágyat a szabad ég alá tették, hogy éjszaka csillagokat nézhessünk, reggel a tenger hullámainak hangjára ébredhessünk az érintetlen strandon. Természetesen, ha nem szeretnénk minden nap a szabadban aludni, felválthatjuk egy csodás környezetben fekvő kis apartmanra is szállásunkat, melyek mindegyike egyedi kivitelezésű és tengerre néző.
Bámulatos szállások a szabad ég alatt

Olaszország

A turisták egyik kedvence az a 30 m2-es kétszemélyes, egyedülálló olasz szoba Erbuscoban, ami a találó Cabriolet nevet kapta a L’Albereta szállodában. Különleges a kialakítása, ugyanis egy gombnyomással lehúzható a tető, és máris elénk tárul a tiszta, napos lombardiai égbolt. Ha kimegyünk az erkélyre, a szomszédos szőlőültetvények látványával és az Iseo-tóval. találkozunk.
Bámulatos szállások a szabad ég alatt

India

Indiában a termelők között szokás volt nemzedékeken át, hogy ott aludtak a mezőkön, védve a földjeiken termő zöldségeket, gyümölcsöket a vadon élő állatoktól. Egy autentikus indiai szafari keretében lehetőségünk adódik átérezni helyzetüket, és eltölteni egy romantikus éjszakát a szabad ég alatt berendezett kis hálóban, ami még szúnyoghálóval is fel van szerelve. Aki itt száll meg, talán nem is tudja, hogy pénzét jótékony célokra használják fel, a helyi gazdálkodókat támogatják a bevételekből.
Bámulatos szállások a szabad ég alatt

Mexikó

Mexikóvárosban, a nyugalom és béke szállodájában, La Valiseban a 3. és 5. emeleten találjuk a La Terazza névre keresztelt lakosztályt, ahol a hatalmas teraszra került a franciaágy, a terasz fehér falára pedig esténként egy projektor segítségével vetíthetjük ki az általunk nézni kívánt filmeket. A szobák kialakításánál néhány elem visszaköszön: a fa, a bársony és a fém.
Bámulatos szállások a szabad ég alatt

Amerikai Egyesült Államok, Utah

A Grand Canyon Nemzeti Parkban, a mindentől távol levő Amangiriben fekszik az Aman szállodacsoport egyik 5 csillagos gyöngyszeme, melynek 146 m2-es lakosztálya, a Mesa Pool privát medencével, kandallóval, terasszal és napozóágyakkal rendelkezik, egyik extra széles méretű ágya is itt kapott helyet, ahonnan a vendégek a sivatagi naplementében gyönyörködhetnek.
Bámulatos szállások a szabad ég alatt

Spanyolország

Andalúzián belül, Casaresben látogathatjuk a spanyolok kedvenc szabadtéri szobáját, a DDG Retreat nevű butikhotelben. Lélegzetelállító kilátás, felejthetetlen naplemente vár minket a dombtetőre épült magánkézben lévő villában, ami a Sunday Times szerint a legromantikusabb hely a világon.
Bámulatos szállások a szabad ég alatt

Tanzánia, Zanzibár

A Tanzániához tartozó Zanzibár szigetének keleti partján épült az 5 csillagos Zanzibar White Sand Luxury Villas & Spa szálloda, az egyik legszebb szabadtéri szállás a trópusi környezetben, fehér homokos tengerpart szomszédságában. Minden villa 1500 m2-en terül el, amiből 500 m2 teljesen privát módon használható. Különleges építészeti stílusa illeszkedik a sziget környezetébe, saját terasz, medence, napozóterület, kültéri fürdőkád és franciaágy is található benne.
Bámulatos szállások a szabad ég alatt
Képek forrása: nkwichi.com (2.), albereta.it (3.), jamtarawilderness.com (4.), lavalise.com (5.), aman.com (6.), ddgretreat.com (7.), whitesandvillas.com (8.)

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...