Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Békés őszi pihenés Hévíz első felnőttbarát hotelében

2018. 09. 14. 09:47
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
A nyári vakáció után visszatérve a munkahelyi mókuskerékbe néha nehezen viseljük a hétköznapi rohanást. Alig várjuk, hogy jöjjön ismét egy kis lazítás, két-három nap őszi pihenés egy kis wellness-szel, lehetőség szerint csak párunkkal vagy barátainkkal, miközben a gyerekekre a nagyi vigyáz. Ha erre vágynak, ne töprengjenek tovább, irány Hévíz!
A Hévízi-tó Európa szerte jól ismert, aki egyszer fürdőzött már a gőzölgő vízben, sosem felejti el az élményt. A gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termál tava, amelyet egy többezer éves, 38 méter mélyen levő karsztbarlang vize táplál. A tavat körülvevő, csodálatos panorámát nyújtó „kis erdő” nemcsak gyönyörű, de ritka növényfajoknak is otthont ad, ráadásul nagyban hozzájárul Hévíz klímájához.
Békés őszi pihenés Hévíz első felnőttbarát hotelében
A tó különleges növénye a tavirózsa, a város szimbóluma, amelyben ősszel is sokáig, akár november végéig is gyönyörködhetünk. Hévízen csodás környezetben élvezhetjük a szabadságot, a termálvíz gyógyító erejét és a kiváló zalai étel specialitásokat. Wellness, természeti környezet, nyugalom és finom ételek – mindezt megtalálják a Bonvital Wellness & Gastro Hotelben!
Békés őszi pihenés Hévíz első felnőttbarát hotelében
A gyönyörű, exkluzív szálloda Hévíz egyetlen felnőttbarát hoteleként kizárólag 14 éves kor felett fogadja pihenni vágyó vendégeit, így biztosítva a pároknak és baráti társaságoknak a kiszakadást a hétköznapok zsibongásából. Itt a világ egy kis időre csak körülöttünk forog - akár egyedül, párunkkal vagy barátainkkal induljunk útnak.
Békés őszi pihenés Hévíz első felnőttbarát hotelében
A Bonvital Wellness & Gastro Hotel alkalmat ad rá, hogy végre csak egymásra figyeljünk, zavartalanul élvezzük a kényeztető wellness-kezeléseket, a Hévízi-tó gyógyító vizét és a legfinomabb ételeket. A Bonvital kiváló lehetőség a régóta várt romantikus hétvégékre, a hosszú beszélgetésekre és a hosszú ideje halogatott baráti találkozók pótlására. A hotel exkluzív környezetben, prémium szolgáltatásokkal - modern spa szolgáltatásokkal, valamint kifinomult gasztronómiai kínálattal segíti a teljes kikapcsolódást.
Békés őszi pihenés Hévíz első felnőttbarát hotelében
A Bonvital exkluzív wellness részlegén számos szolgáltatás közül választhatnak az ide érkező vendégek. A klasszikus és különleges masszázsok között kipróbálhatjuk például a keleti bambusz masszázst, de elmehetünk tokaji boros fürdőre vagy szőlőmagos testradírozásra is. A beauty és spa szolgáltatások mellett a hotelben a kozmetikai kezelések és szakorvosi segítséggel végzett gyógykezelések is megtalálhatóak, de kipróbálhatjuk az infra-sószobát vagy megkóstolhatjuk a well-being pult frissítőit is.
Békés őszi pihenés Hévíz első felnőttbarát hotelében
A szálloda nagy gondot fordít vendégei gasztronómiai élményeire is, a félpanziós ellátást biztosító Apetite étterem mellett egy hangulatos a’la carte étterem, a Brix Bistro is ínycsiklandó fogásokat kínál. Megkóstolhatunk olyan helyi különlegességeket, mint az őrségi kecskesajt tökmagos bundában, de nemzetközi gasztronómia rajongói is megtalálják számításukat az egészséges tengeri fogásokat választva. A szálloda szinte minden hónapban szervez gasztroprogramot tematikus vacsorákkal vagy borkóstolással, a hét egy-egy meghatározott napján pedig élőzenével emeli az este hangulatát.
Békés őszi pihenés Hévíz első felnőttbarát hotelében
A hévízi szálloda, mely a Tófürdőtől mindössze 100 méterre, a belváros szívében helyezkedik el, remek őszi ajánlatokat kínál a békés pihenést választó vendégeknek. Előre foglalási kedvezménnyel, valamint 3 és 5 napos foglalás esetén további engedményekkel várják a látogatókat, de a honlapra történő regisztráció és születésnap esetén is speciális ajánlatokkal kedveskednek.