Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet

2017. 10. 13. 07:30
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Mire elérkezik az őszi szünet, a gyerekek már meglehetősen fáradtan ülnek az iskolapadban, elcsigázva indulnak reggelente a suliba, és szülőknek is távoli a nyári vakáció. Egy családi pihenésnek ilyenkor többszörös feltöltő ereje lehet. Ismerünk egy helyet hozzá, ahol egyszerre vadregényes és kalandos élmények várhatnak ránk.
Egy családi pihenéshez, kiszakadva a város zajából, a Mátra csodálatos erdeitől keresve sem lehet jobb búvóhelyet találni. A színpompás természetnek az év ezen szakaszában egyszerűen nincs párja, de ez a vidék nem kevésbé izgalmas, mint akkor, amikor még betyárok búvóhelye volt.
A Mátrában mintegy 600 kilométer jelzett turistaút várja a kirándulni vágyókat. Az őszi színekben pompázó, lélegzetelállító panorámájú bércek, mesés szurdokok, kitűnő hegyi levegő talán ilyenkor ősszel csábítja túrázásra az ide látogatókat legjobban. Bármilyen nehézségűre kiránduláshoz legyen kedvünk, biztosan találni fogunk megfelelőt.
Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet
Galyatető látképe a Csór-réti-víztározóval (forrás: matraszentimre.hu)
Érdemes hát több napot időznünk a vidéken. A család őszi „vakációjához” ideális szállásra Magyarország legmagasabban fekvő településén, Mátraszentimrén találtunk rá. Ahonnan elindulhatunk és ahová jóleső fáradsággal visszatérhetünk kirándulásról legyen a Hotel Narád & Park**** szálloda.
Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet

Pihenés a természet közepén

A Hotel Narád & Park Mátraszentimre egyetlen négycsillagos, minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálláshelye. A szálloda parkjából gyönyörű őstölgyesen keresztül közvetlen sétaút vezet a Narád-patakhoz, a hotel szobáiból pedig egyedülálló panoráma tárul a szemünk elé.
Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet

Teljes wellness élmény

Egy üdítő erdei túra után a kellemesen elfáradt izmoknak a Hotel Narád Park wellness részlege hozhat felüdülést. A szálloda földszintjén kialakított, 350 m2 -es wellness részlegen úszó-, élmény-, gyermekmedence, finn és infra szauna, gőzkabin, illetve sószoba biztosítja a teljes testi-lelki regenerálódást.
Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet

A családdal a legjobb

Hotel Narád & Park őszi szüneti csomagajánlatának különösen örülhetnek a családdal útra kelők, hiszen 1 gyermek szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés 6 éves korig térítésmentes. A szállodának szinte minden szoba pótágyazható. A vendégek számára bőséges tájjellegű büféreggelivel és gazdag büfévacsorával készülnek. A csomag tartalmazza továbbá a 350 m2-es wellness fürdő korlátlan használatát, edzőterem igénybevételét is.
Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet
A család minden tagjára mozi délután is vár, de lehetőség van animációs programokon, gyermekúszóversenyen is részt venni. 2017. október 28-án a hotel vendége lesz Farkasházi Réka és zenekara, a mókás nevű Tintanyúl, műsoruk vidám perceket garantál az apróságoknak. A hotel 2017.10.27. - 11.05. között foglalható csomagajánlatról bővebben ide kattintva tájékozódhat: Kíváncsi Kópék Kalandozása a Mátrában.
Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet
Volna kedvük egy tartalmas őszi vakációhoz? Egy kicsit elbújni a gondok elől? Kövesse a híres betyár, Vidróczki példáját és válassza  családjával a gyönyörű Mátrát! A Hotel Narád & Parkban szeretettel várják!

Szállásajánló

Hotel Narád & Park****

Mátraszentimre
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
aktív és sportaktív és sport