Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel

2023. 04. 26. 09:00
Szerző: PR cikk  Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág

Madártávlatból a földi Paradicsom képe tárul elénk, ha a szarvasi Liget Hotelt szemléljük: a Holt-Körös partján álló, az Erzsébet liget ősfás parkjára néző wellness-szálló elegáns, otthonos és minden porcikájában igényes. Budapesttől 160 kilométerre, Kecskeméttől és Békéscsabától egy-egy órányi autóútra fekvő szálloda gyönyörű természeti környezetben, felújított wellness részleggel várja vendégeit. A szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel****-ben minősített gyógyvízzel töltött medencék is találhatóak.

Testi-lelki feltöltődés a megújult wellness részlegen

Akár egy ölelés, már az épület-együttes kialakítása is biztonságot, bensőséges hangulatot sugall. A kültéri úszómedence, a kül-, és beltéri gyógyvizes medencék, a megújult Szauna-világ, a masszázs-, és kozmetikai szolgáltatások mind-mind az itt pihenő vendégek maximális komfortját szolgálják. A wellness-részleg alapszolgáltatásai mellett sóbarlang holt-tengeri és kősó felhasználásával, szaunaház merülőmedencével, gyógynövényes kabin és aroma szauna is várja a megújulni vágyókat.

Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel

 

Saját gyógyvíz a Körös-parton

A szálloda egyik különlegessége, hogy saját termálkúttal rendelkezik, amelynek vize 2010-ben megkapta a gyógyvízzé minősítést is. A 41,8 Celsius-fokosan feltörő víz nőgyógyászati panaszok, bőrgyógyászati problémák és ízületi betegségek kezelésére is alkalmas. Sokszor hangoztatjuk, hogy a gyógyvizes fürdőzés során nem pusztán a víz, illetve a benne lévő ásványi anyagok kedvező hatása érvényesül, hanem fontos az is, hogy ilyenkor kimozdulunk otthonról és egy nyugtató, pihentető, de ugyanakkor pezsgő környezetben találjuk magunkat. Ezek együttese pozitívan hat a szellemi és fizikai egészségünkre is.

Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel

 

Gyermekbarát szálloda teljes felszereltséggel

A legkisebbek a legigényesebbek és ők unják meg a leggyorsabban az elsőre érdekesnek tűnő tevékenységeket is. Igazi kihívás olyan környezetet teremteni számukra, ahol elemükben érzik magukat, és amely tartósan leköti figyelmüket. A Liget Hotel kültéri játszótere, illetve a beltéri kétszintes játszóvár mászófallal biztosan nem fog csalódást okozni a gyerekeknek – és persze a pihenni vágyó szülőknek sem. Gyermekpancsoló és gyermekétlap is gondoskodik a kicsik igényeiről, ahogy az altatással és fürdetéssel kapcsolatos komfortot is maximalizálta a vendéglátó.

 

Minden falat maga a csoda

Egy négycsillagos, az egészséges életmódot a középpontba állító szállodához méltó módon a Liget Hotel célja, hogy a felhőtlen kikapcsolódás mellett biztosítsa vendégei számára a kulináris élvezeteket is. A Liget Hotel egyfajta küldetésének is tekinti, hogy éttermében bemutassa vendégei számára a helyi gasztronómiai nevezetességeket.
Az ország négycsillagos szállodái között a Liget Hotel elsőként vállalta fel a helyi, prémiumkategóriás kézműves sörök beemelését az italkínálatba.

Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel

 

Aktív pihenés a Holt-Körös partján, Szarvasi kikapcsolódás, mert megérdemlem!

A Holt-Körös-parti Liget Hotel ideális helyszín a feltöltődésre és az aktív pihenésre egyaránt, hiszen nem csak a park, de a környezet egyéb látnivalói is megérdemlik figyelmünket. A közel 30 km hosszú  Körös holtág nagy vonzerőt jelent a turisták számára, hiszen számtalan szabadidős-, szórakozási lehetőséget kínál a hotelbe látogatóknak. A vízi turizmus fellendül a nyári időszakban, a szálloda is rendelkezik bérelhető elektromos hajóval, kenuval, kajakkal és Sup-val, mellyel felfedezhető a holtág élővilága és a szarvasi nevezetességek is. Ha pedig a szárazföldet választjuk, mindenképpen érdemes meglátogatni a Szarvasi Arborétumot, a Mini Magyarország makettparkot, a Körös-völgyi Állatparkot, a Nagy-Magyarország Közepét vagy üljünk be egy nyári előadásra a Vízi Színházba. Szarvas biztosan nem fog csalódást okozni senkinek!

Konferencia-helyszín, családi események, ünnepi és hosszú hétvégék, nyaralások, a testi és lelki felüdülés valódi bölcsője – a Liget Hotelben eltöltött napokra örökké emlékezni fognak.

Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel

Liget Wellness és Konferencia-Hotel****

5540 Szarvas, Erzsébet Liget 

+36 66 311 954 

E-mail: [email protected]

További információ a honlapon: www.ligetszarvas.hu
A cikk megjelenését a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** támogatta.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...