Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon

2019. 06. 14. 07:14
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Madárcsicsergős nyugalomban inthet búcsút pár napra a megszokott rutinnak, és próbálhat ki olyan különlegességeket a család, amivel otthon nem is találkozna: közösen tanulhat, szórakozhat kicsi és nagy a noszvaji mesevilágban, a babák kedvenc hotelében.
Nem lehet elég korán kezdeni együtt felfedezni a világot a babával, megmutatni neki a legszebb helyeket, kipróbálni közösen a babaúszás vagy a babamasszázs örömeit, és kiszakadni a már megszokott környezetből új kalandok reményében. Ha olyan helyszínt keresünk, ahol minden a babák körül forog, ahol a szülő és csemetéje egyaránt jól érezhetik magukat, ahol tiszta levegőn a Bükk lábánál élvezhetjük a közös napokat, akkor az ország egyik legelső bababarát szállodájában az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban töltsünk el egy felejthetetlen hetet.
Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon

Az első vizes élmények

A szállodában négy medence  - 2 gyerekmedence, 1 babapancsoló, 1 úszómedence, valamint egy pezsgőfürdő várja a vendégeket. A gyermekbirodalom medencéiben színesebbnél színesebb játékok, csúszdák csak arra várnak, hogy valaki felfedezze őket és játsszon velük. Szakképzett animátorok, gyengéd türelemmel vezetik be a lubickolás örömeibe a babákat már 3 hónapos kortól egészen 3 éves korig a babaúszás foglalkozásokon. A babaúszással erősíthetjük a baba izomzatát, tartását, segítségével allergiás, asztmatikus betegségeket is megelőzhetünk. A babaszauna amellett, hogy nagyszerű élmény, erősíti az immunrendszert és megelőzheti a felső légúti megbetegedéseket. A babamasszázs pedig szavak nélkül is képes érzelmeket, nyugalmat, szeretetet közvetíteni.
Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon

Különleges június, babaangollal

Páfránnyal, a hotel kabalaállatával, a barátságos dinoszaurusszal játszhatunk, rajzolhatunk együtt, az óriási, ősfás parkban, kipróbálhatjuk az óriás sakkot, a gyermek KRESZ-pályát, és egy szórakoztató mozgásfejlesztő tornát. Ha kisebbekkel megyünk, dalocskákon, mondókákon, csiri-biri tornán keresztül fejleszthetjük közösen a picik képességeit. Készíthetünk festékkel együtt kéz- és talplenyomatot, mely örök élmény marad.
Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon
A hotel egyik legszuperebb fejlesztő újdonsága közé tartozik a Funny English, mely egy olyan élményteli, szórakoztató angol foglalkozás, ahol a gyerekek magabiztosan és kényszerek nélkül tanulhatnak angolul. Egy elhivatott és lelkes tanító néni vezeti végig a piciket a játékos angol tanulás minden szakaszán, örömteli, mozgós-dalolós-mondókás foglalkozásokon. A gyermekkor az az időszak, amikor leginkább fogékonyak, tanulékonyak a kicsik, és meg se kottyan nekik, ha egy mondókát angolul kell utánozniuk. A szülők is részt vehetnek az órákon, amivel gyakorlati útmutatót kapnak az otthoni közös tanuláshoz, ezzel adva felbecsülhetetlen értékű ajándékot, az angol nyelv és a tanulás szeretetét.
A noszvaji Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban all inclusive, ingyenes ellátást biztosítanak minden 10 év alatti gyermek számára. A  szálloda június 21. és augusztus 25. között érvényes csomagajánlata ide kattintva tanulmányozható és foglalható: Hurrá, Nyaralunk!

Noszvaji meseút a nagyobb lurkóknak

Ha kirándulni támad kedvünk, olyan tanösvényen sétálhatunk végig a településen, ahol gyönyörű, kézzel festett házikóban egy - egy, népmesét, és a meséhez kapcsolódó játékos feladatot teljesítve ismerhetjük meg egymást jobban, és közben bebarangolhatjuk a falu legszebb pontjait. Egy meseútlevél segítségével fedezhetjük fel a környék varázslényeit, a meseterápia pedig kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek egyaránt különleges családi program lesz.
Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon
Amint visszaérünk a szállásra, és még nem vezettük le az összes energiát, az Activity Parkban óriási hintán játszhatunk, légváron ugrálhatunk, a mókus kalandparkban bátorságunkat tehetjük próbára, homokvárat építhetünk, a dínó játszóházban tematikus foglalkozásokon tanulhatunk. A kislányok játékkonyhában főzhetnek, a fiúk pedig az xboxon játszhatnak, de esténként már közösen élvezhetik a mese mozit.
Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon

A szülőknek is jár a kikapcsolódás

Amellett, hogy kényelmes, erdőre néző, csendes szobában alhatunk, a főzésre sem kell gondolnunk, a bőséges reggeli és svédasztalos vacsora, valamint a gyerekeknek biztosított napi ötszöri étkezés mellett. Ha szívesen mozognánk egyet, próbáljuk ki a Maminbaba latin fitnesst, mely kitűnően formálja az alakot, feszesít, és közben együtt táncolhatunk babánkkal. Ha már nagyobb gyerkőcünk van, nyugodt szívvel bízzuk a szakértő animátorokra a szórakoztatásukat, és foglalkozhatunk végre picit magunkkal is.
Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon
A ZEN spa-ban a test és lélek harmóniáját egyszerre összehangoló módszerrel lazulhatunk és szépülhetünk, vagy akár egy romantikus estére is gondolhatunk, miközben a szálloda animátorai vigyáznak szemünk fényére. Körbekerékpározhatjuk a lankás dombokat, megcsodálhatjuk a De La Motte kastélyt, esetleg nordic walking vagy hagyományos sétát tehetünk a közelben.
Egy szuper hotel babáknak: mesevilágba csöppentünk Noszvajon
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem