Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Együtt egy vidám gyermekkorért

2017. 10. 30. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Minden gyermeknek joga van az önfeledt gyermekkorhoz, a kalandok varázsához, a természet kíváncsi, életteli felfedezéséhez. Sajnos azonban nem minden gyereknek adatik meg az, hogy családban, szeretetben és biztonságban nőjön fel. Egy népszerű, gyerekbarát szálloda év végi kampányával rájuk gondol. Egy kattintással mi is segíthetünk.
Az Oxigén Hotel****superior Family & Spa, baba- és gyerekbarát szállásként, 2012 óta várja a pihenni vágyó családokat sok-sok élményt nyújtó programmal és szolgáltatással. Most azonban azokra a gyermekekre is gondoltak, akiknek nem adatott meg, hogy családban, szeretetben és biztonságban nőjenek fel. Egy különleges év végi kampánnyal a szálloda egy olyan alapítványt támogat, amely mindent megtesz azokért a gyermekekért, akikről vér szerinti szüleik nem tudnak, vagy nem akarnak gondoskodni. Ez a szervezet pedig nem más, mint az SOS Gyermekfalvak Magyarország Alapítvány.
Együtt egy vidám gyermekkorért

Így segít az SOS Gyermekfalvak Magyarország

Az SOS Gyermekfalvak Magyarország azokon a gyermekeken segít, akik elveszítették otthonukat haláleset, elhanyagolás, fizikai és érzelmi bántalmazás, vagy a család széthullása következtében. Az alapítvány olyan civil szervezet, melynek célja a veszélyeztetett helyzetű gyerekek és családjaik támogatása, érdekeik képviselete. Ebben a küldetésében segíti most az Oxigén Hotel az alapítványt és általuk segítheti Te is a gyermekeket.

Egy kattintással Te is segíthetsz!

Minden gyermeknek joga van az önfeledt gyermekkorhoz, a felfedezés öröméhez, a kalandok varázsához, a természettel való életteli találkozáshoz. A fenti videó azt a varázslatos világot mutatja be, melyet az Oxigén Hotel hozott létre a Noszvajra látogató gyermekeknek. Sokan vannak azonban, akik jelenleg ennél kevesebbel is beérik. Segítsünk most nekik, a nélkülözőknek egyetlen kattintással! Csatlakozz te is a kampányhoz, nézd meg a videót és megtekintésed újabb 1 forinttal fogja növelni az Oxigén Hotel adományát, melyet a szálloda még karácsony előtt eljuttat az SOS Gyermekfalvak Magyarország Alapítványnak.
Ha szeretnél többet megtudni az adománygyűjtő akció részleteiről, a hotel honlapján bővebb információkat találsz: Együtt egy vidám gyermekkorért!