Quantcast
Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Hévízi Húsvét a kényelem és az egészség jegyében

2023. 03. 31. 09:15
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág

Megúszható az ünnepi készülődés, a bevásárlással, a menü tervezésével és főzéssel járó fáradtság, ráadásul még kényeztető élmények is várják a vendégeket a hévízi Hunguest Hotel Panorámában az ünnepi hétvégén. Valódi pihenést és garantált hévízi kikapcsolódást kínál a szálloda.

Hévíz tavasszal különleges élmény

A termálvizes tó minden évszakban egyedülálló kikapcsolódást nyújt, de az első langyos tavaszi napokon megmártózni a vízben és ejtőzni a parton felejthetetlen órákkal ajándékozza meg a vendégeket. Aki már egyszer megtapasztalta, hogy milyen ezen az európai hírű helyen üdvözölni a természet újjászületését, az biztosan visszavágyik a Hévízre. A Hunguest Hotel Panoráma húsvéti csomagja ezt most remek kedvezményekkel és programokkal kiegészítve teszi élvezetessé. 

 

Akár esik, akár fúj

A szálloda alig 150 méterre található a hévízi tótól, így néhány perc alatt átsétálhatunk, ha kegyes az időjárás. De a Panorámában arra is gondoltak, ha nem lesz a húsvétkor sétára csalogató az idő, a csomagba ugyanis nemcsak a tónál beváltható jegyeket tettek, hanem a méltán népszerű Hévízi Szent András Gyógycentrum fedett fürdőjének látogatását is lehetővé teszik. Mivel a fürdőközpont és a hotel között fedett, fűtött folyosón lehet közlekedni, ezért az eső, szél vagy a hideg nem tudja elrontani a kikapcsolódást. 

Hévízi Húsvét a kényelem és az egészség jegyében

 

Minden igényt kielégít

A hotel remek adottságai nem merülnek ki annyiban, hogy összeköttetésben áll a gyógycentrummal. A 13 emeletes épület felső szintjeiről csodás kilátás nyílik a településre és a gyógytóra. Akadálymentes apartmanok is rendelkezésre állnak, így a nehezen mozgó vendégek számára is ideális választás. Ráadásul a házikedvencet sem kell feltétlenül otthon hagyni Húsvétkor, hiszen őket is várja a hévízi Panoráma. 

Ha mindez, a két darab 3 órás fürdőjegy, a hotel remek konyhája, a szaunavilág korlátlan használta nem volna elegendő, még egy plusz ajándék is várja az itt húsvétolókat. 

Hévízi Húsvét a kényelem és az egészség jegyében

 

Sztárvendég is érkezik

Az ünnep fényét emeli a hotel azzal, hogy április 8-án este fellép a méltán népszerű, utánozhatatlan orgánumú énekesnő Zséda, ezzel téve teljessé a programot. Ha tehát valaki a gyógyulásra, pihenésre és szórakozásra egyaránt vágyik, akkor tökéletes választás számára a Hunguest Hotel Panoráma húsvéti ajánlata. Érdemes sietni a foglalással, mert már csak néhány szoba maradt üresen az április 7-9. közötti időszakban. 

Hévízi Húsvét a kényelem és az egészség jegyében

Kattintson ide a Hunguest Hotel Panoráma húsvéti ajánlatáért...