Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Kerüljük el könnyedén a tavaszi fáradtságot!

2019. 03. 06. 11:08
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Végre kijelenthetjük: vége a télnek! Sokunkat hívogat ilyenkor a természet, a melengető márciusi napsugarak, új élményekre vágyunk, mégis sokszor tanácstalanok vagyunk, merre is induljunk. Ha Ön is egyelőre abban biztos, hogy szeretne kimozdulni, kirándulni, pihenni pár napot, de bizonytalan az úti célt illetően, segítünk!

Kerüljük el könnyedén a tavaszi fáradtságot!

Kezdjük egy jó csapattal!

Vegyünk legalább egy, de akár több barátot is, akikkel jól érezzük magunkat. Akikkel öröm pár napot eltölteni, néhány kellemes reggelt, estét finom falatok társaságában átbeszélni, délelőttöket csavargással, délutánokat új kalandokkal megtölteni, egyszóval lazítani. Ugyanakkor valószínű az is, hogy a családban is akad valaki, akire ráférne egy kis szabadság.
Kerüljük el könnyedén a tavaszi fáradtságot!

Wellness a TOP 3-ban

Ha pihenésünk úti célját tervezgetjük, egészen biztosan kívánáságlistánk élmezőnyében szerepel a wellness is, és minden, ami az általa nyújtott érzéssel összefüggésbe hozható. Egészen csekély számú azok száma, akiket nem kapcsolna ki és dobna fel a fürdőzés bármelyik formája, a meleg vizes medencék lazító nyugalma, a szaunák kellemesen forró levegője, az édes semmittevés varázsa. Ugye, most már Ön is elkalandozott gondolatban egy ilyen helyre? Merre fonta tovább a szálakat? A hosszas élményfürdőzéssel együtt járó, éhséget és szomjúságot oltó frissítő koktélok, ínycsiklandó falatok irányába, vagy inkább az ilyenkor jóleső, testet-lelket feltöltő masszázsok és kényeztetős kezelések felé?
Kerüljük el könnyedén a tavaszi fáradtságot!

A szálak Zalakaros varázsbirodalmában találkoznak

Vágyainkat összecsomagoltuk, irány a kaland: úti célul a fővárostól mindössze másfél órányira egy igazán varázslatos hely mellett döntöttünk. Zalakarosról jól tudjuk, hogy sem wellness, sem gasztronómia, sem program fronton csalódás nem ér bennünket. A város közepén, Zalakaros szívének wellness és spa szállodája, a MenDan Magic Spa és Wellness Hotel már külsőleg is megragadta tekintetünket, de a szálloda változatos márciusi programkínálata is itt marasztalt bennünket. S hogy miben rejlik a hely varázsereje? A valódi kényelmet árasztó szobákban, az hatalmas wellness kínálatban, illetve abban a gasztronómiai csábításban, ami már képeken keresztül is érezteti, hogy ennek a konyhának a fogásait legalább egyszer meg kell kóstolni.
Kerüljük el könnyedén a tavaszi fáradtságot!

Márciusi programdömping

S bár itt a hétköznapok is tele vannak élménnyel, a hétvégék és az ünnepi időszakokban ezerrel pörög az élet. A nőnapi hétvégén például a romantika és a hölgyek kapják a legnagyobb figyelmet, amiről a sármos, olasz énekes, Erox fellépése gondoskodik.
Kerüljük el könnyedén a tavaszi fáradtságot!
A március 15-i hosszú hétvége családiasabb hangulatú lesz, ami a programokat illeti: akreatív, ügyességi, sport és kézműves programokon túl a géppuskalábú Fricska táncprodukciója és Csepregi Éva dalai is a vendégek felhőtlen szórakoztatását szolgálja.
Kerüljük el könnyedén a tavaszi fáradtságot!
Szóval a recept adott a tavaszi fáradtság ellen: Zalakaros, MenDan, Wellness. Hiszen ne felejtse, nem kell kipihenni, hanem jobb inkább megelőzni!