Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Kisorsoltuk a négy wellnesshétvégét – íme, a nyertesek

2019. 09. 18. 12:27
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
A termalfurdo.hu rendszeresen jelentkező játékaiban roppant egyszerűen, egyetlen kérdés megválaszolásával lehet nyerni, többnyire egy wellnesshétvégét, azonban most négy darab, kétszemélyes pihenés is gazdára talált. Soroljuk, kik a szerencsések.
Hol található Magyarország legnagyobb fürdőkomplexuma? Erre az egyszerű kérdésre három lehetőség közül kellett kiválasztani a helyes választ, ami a Hajdúszoboszló volt. A jól válaszolók közül négy szerencsés játékost sorsoltunk ki. Őket:
Egri Korona Wellness Hotel****- Demjén – Az utalványt nyerte: Máté József
Duna Relax Hotel**** - Ráckeve – Az utalványt nyerte: Lázár Gabriella
Balneo Hotel Zsóri**** - Mezőkövesd – Az utalványt nyerte: Deák Barbara
Dráva Hotel**** - Harkány – Az utalványt nyerte: Ritz Márta
A nyerteseket e-mailben értesítettük. Gratulálunk!

Elindult új játékunk

Ne keseredjen, akinek ez alkalommal nem kedvezett a szerencse, legújabb játékunkban zalakarosi wellnesshétvégéért játszhat velünk, amelyet szintén egy nagyon egyszerű kérdésre adott helyes válasszal nyerhet meg. A majdani szerencsést a Hotel Karos Spa, Nyugat-Magyarország legnagyobb és méltán egyik legismertebb szállodakomplexuma látja vendégül, hatalmas wellnessrészleggel, varázslatos gyermekbirodalommal, megújult szobákkal, csupán pár percnyi sétára a Zalakarosi Fürdőtől.
A 2 éjszakára, 2 fő részére szóló zalakarosi kikapcsolódásért 2019. október 17 -ig, IDE, illetve a lenti képre kattintva teheti próbára a szerencséjét.
Kisorsoltuk a négy wellnesshétvégét – íme, a nyertesek
Kattintson a képre és nyerjen!
Nyitókép: Duna Relax & Event Hotel****
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ajándék éjszaka 4=5!

Töltsön 5 pihentető éjszakát Cserkeszőlőn, és ebből 1 éjszakát fürdőbelépővel ajándékba kap! Foglaljon most! Megnézem