Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Meseszép túrák és száguldás: Mátra minden évszakban

2016. 11. 08. 20:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Szerencsések vagyunk, hogy olyan csodálatos tájaink vannak, mint a Mátra. Bármilyen évszakban varázslatos, vadregényes, felfedezésre csábít. Lássuk be, a Mátra több napos program! Gondolkozzunk tehát nagyban, és vessük be magunkat a sűrűjébe! A legideálisabb, természet közeli szállást és a legjobb programokat mi már meg is találtuk hozzá.
Tudta, hogy a Mátrában mintegy 600 kilométer jelzett turistaút várja a kirándulni vágyókat? Lélegzetelállító panorámájú bércek, mesés szurdokok, kitűnő hegyi levegő csábítja túrázásra az ide látogatókat. Magyarország legmagasabb pontját a Kékes-tetőt és legmagasabban fekvő települését, Mátraszentimrét is itt találjuk. Bármilyen nehézségűre túrára legyen kapacitásunk, biztosan találni fogunk vállalkozó kedvünknek megfelelőt. Érdemes akár több napra elvonulnunk, feltöltődnünk a természet nyugalmának tapintható közelsége mellett.
Mindehhez Mátraszentimre központjától 50 méterre, 810 méteres magasságban, pompás erdei környezetben tökéletes búvóhelyre találhatunk a Hotel Narád & Park**** szállodában.
Meseszép túrák és száguldás: Mátra minden évszakban

Pihenés a természet közepén

A Hotel Narád & Park**** Mátraszentimre egyetlen négycsillagos, minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálláshelye. A szálloda parkjából gyönyörű őstölgyesen keresztül közvetlen sétaút vezet a Narád-patakhoz. Több túraútvonalon haladva gyönyörködhetünk a Kékes, illetve Galyatető panorámájában.
Meseszép túrák és száguldás: Mátra minden évszakban
Galyatető látképe a Csór-réti-víztározóval (forrás: matraszentimre.hu)

A havon innen és túl: adrenalin és nyugalom

A túrák elkötelezett hívei télen sem akasztják szögre a bakancsot, de azok is izgalmas napokat tölthetnek a Mátrában, akik a havas élményekhez szeretnek némi sebességet társítani. Mátraszentimrétől mintegy 10 percre található a Mátraszentistván Sípark, az ország legnagyobb havas síoktatóparkja, ahol minden adott a téli kalandokhoz. Újdonsága a hócsúszdapark, ami hóviszonyoktól függetlenül tud üzemelni, így nem kell várni a hidegre és a hóra, bármikor lehet csúszni és élvezni a száguldás örömét.
Meseszép túrák és száguldás: Mátra minden évszakban
Mátraszentistván Sípark (forrás: sipark.hu)
Akár egy egész napot el lehet itt tölteni, és a nap végén kellemesen elfáradva megpihenni remek szállásunkon a Hotel Narád & Parkban.

Testi-lelki feltöltődés a wellness szerelmeseinek

A kellemesen elfáradt izmoknak a Hotel Narád Park wellness részlege hozhat felüdülést. A szálloda földszintjén kialakított, 350 m2 -es wellness részlegen úszó-, élmény-, gyermekmedence, finn és infra szauna, gőzkabin, illetve sószoba biztosítja a teljes testi-lelki regenerálódást.
Meseszép túrák és száguldás: Mátra minden évszakban
Wellness fürdők, testkezelések, fitness és aqua programok mellett gyógy- és speciális masszázs szolgáltatások is igényelhetők.
Természet közeli programokra vágyik és aktív kikapcsolódás mellett wellness élményekkel is töltődne? A Hotel Narád & Parkban szeretettel várják!

Szállásajánló

Hotel Narád & Park****

Mátraszentimre
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
aktív és sportaktív és sport