Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Noszvajon a babáknak áll a világ

2019. 04. 23. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Az ország egyik legtisztább levegőjű települése, Noszvaj tökéletes úti cél kisgyerekes, kisbabás családoknak. Nem csupán a környék ideális ahhoz, hogy az apróságok is felhőtlenül érezzék magukat, de Noszvaj népszerű bababarát szállodájában is mindent megtesznek azért, hogy a pihenés valóban pihenés legyen a szülőknek is.
Kikapcsolódás és nyugalom mindenkinek jár, azonban a kisbabás családoknak az úti cél megválasztása, a szervezés, de a csomagolás is nem kis fejtörést okoz. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyike az ország legelső baba- és gyermekbarát szállodáinak, ahol igyekeznek minden terhet levenni a szülők válláról. A szálloda a Bükk déli kapujában, a varázslatos Noszvajon várja tárt kapukkal a vendégeit az év minden napján. A hotelben júniusban egy teljes hónapon keresztül a piciké lesz a főszerep: új programokkal és szolgáltatásokkal várják a vendégeket.
Noszvajon a babáknak áll a világ
A hotel tulajdonosai és munkatársai csakúgy, mint a szálloda barátságos dínója, Páfrány örömmel szemlélik, hogyan cseperednek visszatérő kis vendégeik, hogyan köttetnek igazi kis barátságok a játszóházban, az animátori foglalkozások alatt, vagy a megújult wellness részlegben és a parkban.
Noszvajon a babáknak áll a világ

Júniusban a piciké a főszerep

Idén júniusban 4 héten át tematikus, fejlesztő programokkal, és sok-sok felejthetetlen élménnyel várják a lurkókat. Az egészen kicsik imádni fogják a babaúszást, a babamasszázst, a babaszaunát, a kicsit nagyobbak örömmel futkározhatnak az óriási, ősfás parkban, kipróbálják az óriás sakkot, a gyermek KRESZ-pályát, és a sok-sok kültéri és beltéri játékot. Elindul az Oxi tanoda - amely egy szórakoztató, mozgásfejlesztő torna a gyerekeknek. Az okosodni vágyók részére ajánlott a Funny English: élményteli angol foglalkozás sok-sok mondókával, dalocskával és mozgással a babák és anyukáik örömére. 100+1 gyermekbarát szolgáltatás, és a gyermek all inclusive ellátás maximális kényelmet és szuper családi élményeket ígér.
Noszvajon a babáknak áll a világ

Felejthetetlen első közös nyaralás

A Júniusi Baba Heteknek az a célja, hogy felejthetetlenné tegyék a közös családi nyaralást azok számára is, akik első alkalommal indulnak útnak a picivel.
Színes apró labdák, vízi plüss figurák, gumikacsák és tarka játékok csábítják lubickolásra a babákat, természetesen a szüleikkel együtt. Szakképzett animátor, gyengéd türelemmel és nagy szakértelemmel vezeti be a lubickolás örömeibe a babákat már 3 hónapos kortól egészen 3 éves korig a babaúszás foglalkozásokon.
Noszvajon a babáknak áll a világ
A csiri-biri torna fergeteges játékos, dalos fejlesztő torna 1-3 év közötti gyerkőcöknek. Hurrá baba-buli van! Kisgyermeke vidám babatársaságban élvezheti a kúszást, mászást, gurulást, forgatást, futkározást, háton zötyögést. Kipróbálhatják az „ejtőernyőzést”, tölcsérben gurulást, „kis kukac alagút” mászást és sok-sok mókás mozgásformát, melynek minden egyes mozzanata fejlesztően hat a babák: mozgáskoordinációjára, személyiségére, ritmusérzékére, koncentrációs képességére, és tanulási készségére is.
A kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozásokon lendületes hintáztatóknak, pörgetőknek, reptetőknek köszönhetően a jókedv garantált. A bébik élmények közepette sajátítják el a mondókákhoz, dalocskákhoz tartozó mozdulatokat, melyek hozzájárulnak mozgás és logikai készségük fejlődéséhez.
Különleges bababarát programok és szolgáltatások idén júniusban, még több fejlesztő foglalkozás, móka, kacagás kedves dalocskákon és mondókákon keresztül:
  • Babaúszás korcsoport szerint
  • Csiri-biri babatorna
  • Kerekecske-gombocska mondókázás
  • Babamasszázs
  • Tanuljunk meg bánni a festékkel: kéz- és talplenyomat készítés
  • Funny English: Élményteli, szórakoztató angol foglalkozás
  • Babafotózás, családi fotózás (Bejelentkezés szükséges!)
  • Oxi tanoda, mozgásfejlesztő torna
Az ajánlatok ide, illetve a lenti képre kattintva érhetők el.
Noszvajon a babáknak áll a világ