Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Utazás kisbabával? Így lehet zavartalan a pihenés

2017. 03. 30. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Kikapcsolódás és nyugalom mindenkinek jár, azonban a kisbabás családoknak az úti cél megválasztása, a szervezés, de a csomagolás is nem kis fejtörést okoz. Semmi fontos nem marad itthon? Találtunk egy bababarát szállást, ahol a legkisebbek szülőkkel együtt élvezhetik a pihenés luxusát, a természet nyugalmát, gyerekprogramok vidám perceit, ahol egy-egy otthon felejtett babaeszköz vagy bébiétel sem jelent gondot.

Bababarát hotel a természet szívében

A Bükk hegység ölelésében, Noszvajon található, Best Forest Hotel és International Hotel Awards díjas szálloda OXIGÉN HOTEL **** SUPERIOR FAMILY & SPA fő profilja a bababarát szálláshely szolgáltatás, így ezzel kiemelkedik a hazai wellness hotelek közül. A négy csillagos ház külön figyelmet szentel a legkisebbeknek és a szülőknek, hogy mindenki élvezhesse a pihenés igazi luxusát.
Utazás kisbabával? Így lehet zavartalan a pihenés
Miért képviseli a szálloda páratlanul a baba- és gyerekbarát üdülési programot? Mert ide valójában elég lenne csak „a gyerekünket” hozni, minden más adott, helyben van. Nem okoz tehát meglepetést a hotel dolgozóinak egy-egy otthon felejtett babaeszköz vagy bébiétel, kérésre bármit pillanatok alatt elővarázsolnak a vendégeknek, ingyen!
Utazás kisbabával? Így lehet zavartalan a pihenés

Naponta gyermekprogramok, animátor foglalkozások, kalandpark

Bár már az is extra magyar viszonylatban, hogy kérésre etetőszéken kívül, babakádat, légzésfigyelőt is kaphatunk, ám az igazi különlegesség mégis az egyéb szolgáltatásokban rejlik. Aki járt már az Oxigénben, tudja, hogy a szállodában unatkozni nem lehet, sőt tilos! Az üdülés normális dimenzióját nyitotta meg ez a szálloda: telis tele van babáknak és gyerekeknek szóló NAPI! programokkal. Speciális, saját fejlesztésű animátor foglalkozások színesítik a szálloda vendégeinek életét, sok sok boldogságot okozva a kicsiknek: babaúszás, csiri-biri, kerekecske-gombocska, mini chéf élmények várják a bátor érdeklődőket.
Utazás kisbabával? Így lehet zavartalan a pihenés
Az elérhető csomagokat a hotelben tematikusan és korosztályokra tervezik. A hotel kertje gondozott és rengeteg outdoor lehetőség van: bébi mászó, kisgyerek játszótér, Kresz-park, kalandpark, kábelkomp, ingyenes biciklihasználat, focipálya, Dinó tornapálya.

Egészen apróságokra is gondolnak

A friss mamák pedig egy percig se aggódjanak: a közös helyiségekben, terekben számos, tökéletesen felszerelt baba-mama szeparé van, ahol az alapvető etetéshez, szoptatáshoz, pelenkázáshoz szükséges összes eszköz megtalálható: pelenka, vízforraló, cumisüveg melegítő, bébi ital, hűtőszekrény, előke, poharak stb. .
Utazás kisbabával? Így lehet zavartalan a pihenés
Amitől tényleg superior lesz az Oxigén **** életérzés:
  • erdőre néző, csendes szobák, kényelmi extrákkal
  • díjmentesen igényelhető, speciális babaeszköz bekészítés (babakád, babaágy, légzésfigyelő, bébiőr, pelenkázó)
  • Zen Spa elvei szerint épült wellness részleg, külön kialakítással a felnőttek és a gyerekek számára (baba szauna, baba masszázs, élménymedence gyerekeknek, fűtött padok, családi jacuzzi)
  • all inclusive gyermek ellátás 10 éves korig
Utazás kisbabával? Így lehet zavartalan a pihenés
A környék páratlan barangolási lehetőségeket is tartogat az idelátogatóknak: Meseút, Eger, Noszvaj, Bükk hegység.
OXIGÉN HOTEL **** SUPERIOR FAMILY & SPA – Tartalmas üdülés, keleti wellness, relaxált környezet:  édes élmények kisbabával is járnak!