Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Utazás kisgyerekkel és babával? Így lehet álomutazás

2019. 01. 17. 19:15
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Az ország egyik első gyermek-, és bababarát szállodájában jól tudják, milyen fontos szerepet töltenek be a gyerekek és szüleik életében a közösen szerzett, felejthetetlen pillanatok.
Már hat éve, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness szálloda megnyitotta kapuit a festői Noszvajon, az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén.
Utazás kisgyerekkel és babával? Így lehet álomutazás
Hotelben minden nap tesznek azért, hogy valódi élményekké varázsolják az ott töltött napokat, családok a teljes kikapcsolódás minden pozitívumát átélhessék. A szálloda törekvéseit az animátorok óvó gondoskodása, a családi wellness birodalom, a sok-sok kültéri játék és programlehetőség, a hotel kedvenc dinoszaurusza, Páfrány is támogatja. Idén mindezt egy különleges, „álom-ajánlattal” is megkoronázzák.
Utazás kisgyerekkel és babával? Így lehet álomutazás

Egy mesemusical szárnyaló népszerűsége

Az Álomutazó előadás egy rendkívül látványos produkció, amelyben számos hazai sztár szerepel ismerős slágerekkel. A történet egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem álmodik, hiszen senki nem alszik. Az emberek a nap minden órájában dolgoznak, a gyerkőcök az iskolában szívják magukba a tudást. Tomi, a történet tízéves főhőse az álombáránnyal összefogva harcnak indul az álomvilág megmentéséért. Az Álomutazó egyedülálló látványvilága, a fantasztikus alkotók kezei alatt született szuperprodukció nyújtotta élmény, a tavalyi év legjobb slágerei teszik minden idők legnagyobb magyar produkciójává a mesemusicalt. A csodás történet a noszvaji hotelben folytatódik…
Utazás kisgyerekkel és babával? Így lehet álomutazás

Páfrány az Álomutazók között

A szálloda kabalafigurája, Páfrány is ellátogatott az Álomutazó decemberi előadására, ahol találkozott és fényképezkedett kis barátaival, kedvezményeket és ajándékokat vitt magával. Természetesen a gyerkőcök nagyon örültek neki és boldogan üdvözölték a kedves kis dinógyereket.
Utazás kisgyerekkel és babával? Így lehet álomutazás
Az Oxigén Hotel Family & Spa-ban az Álomutazás idén is átélhető. A szálloda megszokott, színvonalas szolgáltatásai  - kibővített wellness részleg, ízletes ételek, változatos programok - mellett meglepetés ajándékkal is kedveskednek azoknak a vendégeknek, akik az Álomutazó csomagot választják, de a foglalók között egy gyereknapi álomhétvége is gazdára talál. További részleteket a hotel weboldalán talál, ahol már foglalható az Álomutazó csomag.
Utazás kisgyerekkel és babával? Így lehet álomutazás