Azok számára, akik egy wellness-hétvégén a szokásos kényeztetésen túl többre, valami különlegesre vágynak, jó hírrel szolgálhatunk: a "Q" Magyar Turizmus Minőségi Díjjal illetve a "QQ" Európai Unió Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett ceglédi Best Western Hotel Aquarell**** kellemes hangulatú borvacsorákkal várja Vendégeit, melyek minőségét a szálló kiváló chefje szavatolja.
A chef és kollégái nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az Alföld ízeit minél ötletesebben és ínycsiklandóbban ismertessék meg vendégeikkel, így az étlap összeállításánál nemcsak az aktuális szezon kínálta alapanyagokat, de a környékbeli termelők kínálta lehetőségeket is figyelembe veszik, egyre több alföldi gazda kerül fel az étterem beszállítói listára.
Ha igazán jó étvággyal szeretnék nekiindulni a gasztronómiai utazásnak, esetleg lazítanánk egyet onnan visszatérve, számos aktív és passzív kikapcsolódási lehetőség közül választhatunk. A gyógyvíz adottságaira támaszkodva eleve wellness-hotelnek épült szálloda a kényeztető szolgáltatásokon túl gyógyászati központot is üzemeltet. A hedonisták külön örömére szolgálhat ugyanakkor, hogy a dallamos „Cegléd K – 343 OKK” névre keresztelt kút gyógyvize többek között stressz, túlterhelés, izomfájdalmak, statikai zavarok, tartási rendellenességek, illetve mozgáshiány és egyirányú terhelés esetén is javallott, így a Cegléden töltött hétvégére az egészségünk érdekében feltétlenül szükségünk van. Az aktív regenerálódáson túl persze pihenésre is bőven akad lehetőségünk, hiszen a gyógyvíz, a masszázsok, a balneo-hidroterápiás kezelések és a majdnem 180 m2-es élménymedence mind-mind a kellemes és egyszersmind egészséges kikapcsolódást szolgálják.
Bodócs László a Best Western Aquarell hotel chefje a szálloda nyitása óta felel a vendégek ízletes és különleges menüiért. Legnagyobb szakmai sikerének azt tartja, hogy a vezetése alatt álló konyha remekei ötvözik a hagyományos alföldi ízeket a modern konyha technológiával, melyekhez a helyi termelők kiváló alapanyagokat biztosítanak.
A vacsorák menüsora természetesen folyamatosan bővül, így akár időről-időre visszatérve is újabb borvidékekről származó nedűket középpontba állító vacsorákon vehetünk részt. Március 12-én például a LÉGLI, május 14-én a NYAKAS, október 15-én a SZEREMLEY, és december 10-én a TIFFÁN Pincészet mutatja be a Bodócs Lászlóval és Kancsár Zoltán éttermi igazgatóval közösen megálmodott menüt, s a hozzá rendelt italokat.
A Bor és a Wellness szerelmeseinek ajánljuk:
2011. 03. 11-13., 12-én szombaton borvacsora a LÉGLI Pincészet boraival 2011. 05. 13-15., 14-én szombaton borvacsora a NYAKAS Pincészet boraival 2011. 10. 14-16., 15-én szombaton borvacsora a SZEREMLEY Pincészet boraival 2011. 12. 09-11., 10-én szombaton borvacsora a TIFFÁN Pincészet boraival
Két éjszakás foglalás esetén már 16.325.- Ft/fő/éj ártól, mely tartalmazza a szállást kétágyas elhelyezéssel, a félpanzió keretein belül szombatonként borvacsorával - fogásonként egy pohár borral, wellness használattal, fürdőköpeny használattal és parkolással. Hosszabbítási lehetőség félpanzióval 9.950.- Ft/fő/éj ártól.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...