Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Zseniálisan néz ki a Trónok harca jéghotel

2018. 01. 13. 20:30
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Brutálisan fest Finnország első Trónok harca témájú hotele. Egyszerre izgalmas, hátborzongató és bámulatosan látványos, akár maga a sorozat. Galériányi képet mutatunk, ámuljon!
Noha a rajongóknak 2018 a legszomorúbb évnek ígérkezik, hiszen csak 2019-ben láthatják a soron következő, egyben befejező évadot az HBO népszerű sorozatából, a Nordic és a Lapland Hotels Snow Village jóvoltából az igazán elszántaknak mégis részük lehet a Trónok harcából ismert „fagyos hangulatban”.
A finnországi Kittilä településen felépített jéghotelhez körülbelül 20 millió kilogramm havat és 350 000 kilogramm jeget használtak fel. A hotel valamennyi helyiségében a sorozatból jól ismert helyszínek, tárgyak és lények köszönnek vissza.
A Trónok harca témájú jéghotelben 24 szoba van, melyekben mindössze  -5 fok a hőmérséklet, így a vendégeknek azt javasolják, hogy csak egy éjszakát töltsenek a jégfalak között. A szállodához tartoznak meleg kabinok is.
Kattintson, igencsak látványos képeket rejt galériánk!
Kattintson!
Fotó: Tuomas Kurtakko
Hazánkban  - jéghotel híjján  - a jeges borzongáshoz legközelebb talán egy jégkamrában vezet az út. Próbálta már? Ezeken a helyeken megteheti. >>>

Szóljon hozzá