Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Megnyílt az Aquaworld Vízibirodalom Újpesten

2008. 12. 05. 15:43

Fürdőzés
December 5-én a vízi- és keleti showműsorral színesített megnyitón átadták az egyedülálló látványelemekkel rendelkező Aquaword vízibirodalmat. A termálfürdőt Káposztásmegyeren, az új Duna híd lábánál találjuk. A hozzá kapcsolódó négycsillagos hotel akár 20 perc alatt elérhető Ferihegyről.
Ünnepélyes megnyitó és sajtótájékoztató
Kelecsényi Ágnes, a szálloda marketingigazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: a 17 milliárdos beruházás a tervek szerint 15 év alatt térül majd meg a beruházónak, noha jövőre még csak 50-60 százalékos kihasználtsággal számolnak.  Idén Karácsonyig azonban már folyamatosak lesznek a konferenciák és rendezvények a szállodában. Ám a fürdővendégekre is gondol a szálloda szlogenje, miszerint „mezítlábtól lakkcipőig” várják a vendégeket.

Pfandler Katalin, a beruházó-üzemeltető Interestate Zrt.elnök vezérigazgatója elmondta, hogy a szálloda-élményfürdő komplexum bármiféle állami támogatás nélkül épült, és 250 embert fog foglalkoztatni a jövőben.
Edwin Broers, a szállodalánc üzletfejlesztési igazgatója szerint az idén az USA-n kívül megnyílt 38 Ramada szállodából ez a legkülönlegesebb.
Újpest polgármestere, Dercze Tamás kiemelte a komplexumtól az egész városrész idegenforgalmának fellendülését várja, hiszen Közép- és Kelet-Európa legnagyobb szálloda-élményfürdő komplexumáról van szó.
Ezt kínálja az Aquaworld
A Megyeri híd pesti hídfőjéhez közel eső, majd 9 hektáros területen fekvő fürdő befogadóképessége 1800 fő! 
Az 5 emelet magasságú kupola alatt elhelyezkedő, az ősi keleti civilizáció fővárosát, Angkort megformáló romtemplomban függőhíd, csúszdatorony és a műugrótorony, alatta hullámmedence,  jakuzzik, úszómedence, szörfmedence, összesen 15 fedett medence található, ez nyári szezonban 4 kinti medencével bővül. Az óriás élménymedence fekvő és ülő masszázzsal, nyakzuhannyal és sodrófolyóval kényezteti a vendégeket. A belső medencéből eljuthat a télen is működő szabadtéri meleg vizes medencébe.
A fedett élményfürdőben télen-nyáron 11 csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. A csúszdák hossza összesen közel 1 kilométer.Közvetlenül a kupola mellett magasodik a lépcsőn és panorámaliften is megközelíthető csúszdatorony, ahonnan 6 óriáscsúszda indul. A legbátrabbak 17 méter magasról rajtolhatnak. És ez még nem minden: a családi csúszdán akár hárman is lecsúszhatnak egymás mellett; a hagyma-csúszda rövid, de annál intenzívebb élményt ígér, és a kalandvágyóbbak egy sziklák között hömpölygő, 180 méteres hegyi folyóban sodortathatják magukat.
Megnyílt az Aquaworld Vízibirodalom Újpesten
Keleti hangulatú és belsőépítészetében is harmóniára törekvő számos egyedi kialakítású szauna található; finn erdei szauna, bioszauna, kristály és orosz szauna, infraszauna. A szobahőmérsékletű, fűtött ágyakkal felszerelt tepidárium, valamint a gőzkabinok, aromakabinok és sóbarlang illatos gőzei nemcsak az orrot kényeztetik, hanem átjárják a vendég minden egyes pórusát. A kínálatot jégbarlang és a ritkaságszámba menő Kneipp-medence teszi teljessé.
Természetesen nem csak a Ramada hotel vendégeit várják -bár a belépőjegy a hasonló mérető élményfürdőkhöz képest kissé magasabb. Hétköznap 2,5 órára 2900, egész napra 5400 Ft a belépő. Van diák és gyermek kedvezményes jegy, de hétköznap este hattól tízig is "csak" 2700-at kell fizetnie annak, aki szeretné meglátogatni ezt a valóban kuriózumnak számító élményfürdőt. Ezek az árak a szaunahasználatot nem tartalmazzák és tovább emelkednek a hétvégéken....  Úszójegyet azonban már 1500 Ft-ért is vehetünk (de ez csak 6.00-9.30 között, tehát reggel érvényes).
A négy csillag superior besorolású Ramada Resort Budapest 261 szobát (ezen belül 8 junior suite-ot, 8 lakosztályt és 2 elnöki lakosztályt), valamint apartmanházában 48 két, illetve háromszobás lakóegységet kínál. Konferenciaközpontja közel 1000 fő befogadására alkalmas, természetes megvilágítású, tágas előterekkel, teraszokkal és modern technikai felszereltséggel.
A szállodán belüli spa- és wellness-központban többek közt kerti kiúszóval rendelkező élménymedence, szaunavilág, szépségfarm, fitneszterem, squash- és kültéri teniszpálya, pingpong terem, kondigépek kaptak helyet.
A szálloda az A osztályba frissen felkerült magyar jégkorongválogatott partnereként a válogatott hivatalos szállodája lesz. (A csapat rendszeresen a közeli Káposztásmegyeri jégcsarnokban készül.) A szálloda decemberben nyitási kedvezményt is ad, két éjszaka áráért hármat lehet tölthetünk el náluk!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...